News Flash:

TRAGEDIE fara margini intre Mangalia si Constanta! Au murit 5 persoane! VIDEO

3 August 2015
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
accident belint
Un accident grav a avut loc duminica seara in judetul Constanta, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. Cinci persoane au murit intr-un accident produs, duminica seara, pe DN 39 Mangalia - Constanta, in zona localitatii 23 August, dupa ce un autoturism a ajuns pe contrasens si s-a izbit violent de o alta masina. Cauza acestei tragedii pare sa fie viteza excesiva. 
Potrivit lui Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Skoda a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina a intrat pe contrasens si s-a ciocnit violent cu un autoturism Saab decapotabil. In urma impactului, cinci persoane au murit, fiind vorba de soferul autoturismului Skoda si de patru persoane din autoturismul Saab, care au fost proiectate din masina.
Traficul pe DN 39, in zona accidentului, s-a desfasurat alternativ, pe un singur fir, iar politistii desfasoara cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestuia.

Galerie Video


judetul constanta mangalia constanta autoturismului skoda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006046 (s)