News Flash:

Tragedie cumplita! Un preot, sora, cumnatul si una din fiicele lui au murit intr-un accident teribil in timp ce se indreptau spre Iasi, la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

15 Octombrie 2017
940 Vizualizari | 0 Comentarii
accident cornnu luncii suceava
Duminica dimineata, sotia preotului Petrica Gavril si una dintre fiice, in varsta de 10 ani, se aflau in stare grava la Spitalul Judetean Suceava, cu prognostic rezervat. Mama a fost operata sambata seara, ambele fiind intubate, pe sectia de Terapie Intensiva.

Ceilalti doi copii, o fata si un baiat de 3 ani, sunt stabili, in sectia de Chirurgie Pediatrica.

Preotul Petrica Gavril avea 35 de ani era din satul Rotoponesti, comuna Horodniceni, iar din 2011 slujea la Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din staul Lamaseni, comuna Radaseni. Biserica noua a satului a fost ridicata langa biserica veche a satului Lamaseni, veche de 300 de ani.

Parintele avea patru copii, cel mai mai mic fiind baiatul de 3 ani, plus trei fete, cea mai mare in varsta de 10 ani.

Localnicii au povestit ca parintele a avut, sambata, o zi incarcata. Dupa slujba de Sf. Parascheva acesta a avut si o slujba de pomenire a mortilor, la cimitirul din sat.

Spre seara, asa cum isi programase, parintele a plecat spre Iasi, unde urma sa ajunga ca in fiecare an la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Alaturi de el, in autoturismul VW Touran, erau sotia, cei patru copii, sora si cumnatul sau. Preotul urma sa revina la Lamaseni in cursul noptii, pentru slujba de duminica dimineata. 
Un groaznic accident rutier s-a produs sambata. in jurul orei 18:00, pe DN 2 E, intre Cornu Luncii si Radaseni.

Pe portiunea lunga, in linie dreapta, recent reabilitata, doua autoturisme, in care se aflau in total noua oameni, pur si simplu s-au zdrobit unul de altul. Un autoturism Volkswagen Golf, in care se afla doar soferul, si care circula dinspre Falticeni, a intrat in coliziunea frontala cu un Volkswagen Touran, in care se afla preotul Petrica Gavril din satul Lamaseni, comuna Radaseni, impreuna cu membri ai familiei sale. In urma impactului, patru oameni au murit pe loc - soferul din prima masina si trei persoane din celalalt autoturism, preotul, sora lui si sotul acesteia. Celelalte cinci victime, sotia preotului si patru copii, cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, au fost transportate in stare grava la Spitalul Judetean Suceava.

Din pacate tragedia a fost si mai mare, in drum spre Spitalul din Falticeni unul dintre copiii preotului, o fetita de doar 6 ani, a decedat. Sotia preotului se afla in stare foarte grava la Spitalul Judetean Suceava, fiind operata in cursul serii, iar unul dintre copii este in coma. Starea celorlalti doi minori este stabila.

Din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca preotul se deplasa spre Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Masina condusa de preotul Petrica Gavril circula regulamentar, fiind lovita in plin de autoturismul Volkswagen Golf, care a intrat pe contrasens. Politistii au constatat ca, la masina care a intrat pe contrasens, acul vitezometrului s-a blocat la 130 km/h in urma impactului, in timp ce, la masina condusa de preotul Petrica Gavril, acul kilometrajului a incremenit la 90km/h.

sursa: Monitorul de Suceava

petrica gavril accident rutier cornu luncii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007743 (s)