News Flash:

TRAGEDIA din Ungaria: Trupurile neinsufletite ale celor noua romani morti in accident, aduse in tara

27 Mai 2018
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
accident ungaria

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca trupurile neinsufletite ale celor noua romani morti in accidentul din Ungaria, in urma cu cateva zile, au fost aduse in tara, costurile fiind suportate de minister.


"Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in urma finalizarii tuturor procedurilor specifice, trupurile neinsufletite ale celor noua cetateni romani decedati in urma accidentului rutier produs in Ungaria, la data de 22 mai 2018 au fost repatriate in cursul zilei de ieri, 26 mai 2018. Actiunea de repatriere a fost coordonata de Celula de criza a MAE, care si-a continuat neintrerupt activitatea de la data producerii accidentului pana la repatrierea trupurilor neinsufletite. Cheltuielile aferente au fost suportate de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgenta aflat la dispozitia ministerului", se arata in comunicatul transmis de Ministerul de Externe.

Noua romani au murit, marti seara, in urma coliziunii intre un microbuz inmatriculat in Romania si un camion, in zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Politia din zona Pest.

Victimele accidentului se intorceau din Slovenia, unde au muncit in agricultura. Patru dintre acestea sunt din comuna Mica, iar alte cinci din comuna Balauseri, judetul Mures.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005109 (s)