News Flash:

TRAGEDIA din Colectiv: Tudor Golu, chitaristul Axial Lead si autorul videoclipului "The day we die", a murit in Marea Britanie

10 Noiembrie 2015
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor Golu
Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit marti, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48. Tudor Golu, ultimul decedat dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodbye to Gravity.
Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica.
Marti, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafata din corp si a arsurilor de cai respiratorii.
Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic si animator 2D si 3D, el fiind si cel care a realizat videoclipul melodiei "The day we die", al formatiei Googbye to Gravity.
In incendiul din clubul Colectiv au mai fost raniti alti doi membri ai trupei Axial Lead, solistul Damian Radu si chitaristul Christian Alban Popescu, ambii fiind internati in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, starea lor fiind stabila.
Tudor Golu a facut videoclipul melodiei "The day we die", iar de ilustratie s-a ocupat Radu Damian. Mediafax.ro

clubul colectiv tudor golu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004780 (s)