News Flash:

TRAGEDIA DIN COLECTIV: Inca un tanar a decedat, la cateva luni de la incendiu

14 Martie 2016
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Sienerth
Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca.
Radu Sienerth, un tanar in varsta de 21 de ani din Petrosani, a murit, luni, la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind ultima victima de la Colectiv internata intr-un spital din Romania. Decesul tanarului a survenit la aproape 5 luni de a tragedia din Colectiv, fiind a 64-a persoana care a murit din cauza leziunilor grave provocate de incendiu.
Surse din ministerul Sanatatii au declarat pentru MEDIAFAX ca "decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca".
Tanarul era fiul fostului sef de la Mina Livezeni, Ioan Sienerth. El a ajuns in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce fost victima a incendiului din Clubul Colectiv. Potrivit presei locale, tanarul era student la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti.
In data de 30 octombrie 2015, Radu Sienerth se afla in clubul Colectiv impreuna cu alti doi prieteni, de asemenea studenti la Bucuresti, cand a izbucnit incendiul. Cei doi prieteni aflati chiar langa usa de acces, au reusit sa iasa din incaperea cuprinsa de fum si flacari, insa Radu a fost trantit la pamant si suprins de flacari. Tanarul a fost transportat la Spitalul Floreasca, in stare grava, cu arsuri ale cailor respiratorii si a fost intubat.
In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

radu sienerth
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)