News Flash:

Tragedia din Bucuresti, la un pas sa se repete la Constanta. Un club a luat foc, dar toate persoanele au fost evacuate la timp

2 Noiembrie 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
club constanta
Un incendiu a izbucnit duminica seara la doua cluburi aflate in aceeasi cladire, la demisolul Casei de Cultura Constanta - Culture Pub si Taverna Lautarilor -, localuri care ar fi slab ventilate.

UPDATE 21:05 - 
Doua persoane care lucrau in Culture Pub s-au intoxicat cu fum si au ajuns la spital.

Focul s-a extins repede.

„Daca mai stateau un minut mureau ca cei din Bucuresti", a declarat un martor.

La ora izbucnirii incendiului, in localul Culture Pub erau aproximativ 20 de persoane care ar fi fost evacuate, potrivit presei locale. Alte surse sustin ca in club se aflau 100 de persoane, evacuate in urma incendiului.

Pagubele materiale ar fi insemnate, intrucat decorul din club ar fi din lemn. 

Martorii spun ca mai intai s-a simtit miros de ars, dupa care au vazut scantei la o instalatie electrica. Imediat dupa aceea, lumina s-a stins.

Persoanele aflate in club au fost evacuate. Conform unor informatii, in incinta ar fi si o butelie, asa ca exista temeri ca ar putea exploda.

Din primele informatii se pare ca nu exista victime.

Doua autospeciale au fost trimise la locul incendiului. Pompierii militari au o misiune dificila pentru ca zona se afla la demisol si este slab ventilata. In plus, din incinta clubului iese un fum negru, gros si vizibilitatea este zero.

scantei club
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)