News Flash:

Tragedia de pe malul Dunarii: Masina cazuta sambata in apele fluviului, verificata la un service autorizat. Portierele erau blocate

12 Octombrie 2017
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
masina
Masina care a cazut, sambata, in Dunare, in judetul Caras-Severin, si in care s-ar fi aflat cinci persoane, este verificata la un service autorizat, pompierii descoperind ca autoturismul avea toate portierele blocate. Cele patru persoane care ar fi disparut sunt in continuare cautate.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca masina care a fost scoasa din Dunare a fost transportata la un service autorizat pentru a fi verificata.
„Masina a fost dusa la un service autorizat pentru a fi verificata. Vrem sa vedem ce s-a intamplat acolo, daca autoturismul prezenta defectiuni tehnice. Este o expertiza in lucru", a afirmat Cecilia Danet.
Pe de alta parte, reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta al judetului Caras-Severin au declarat ca, in momentul in care masina a fost scoasa din Dunare, toate portierele erau blocate.„Portierele erau blocate, iar bancheta din spate lipsea. Dar nu stim daca bancheta a fost in masina de la inceput sau a fost smulsa de curenti. Geamurile laterale, mai putin cel al soferului, erau sparte. De asemenea, nu erau sparte luneta si parbrizul. Cautarile celor patru persoane continua, fiind efectuate de catre un echipaj de pompieri de la Sectia din Moldova Noua, cu o ambarcatiune", a declarat, corespondentului Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Caras-Severin, Elena Tarla.
O masina in care s-ar fi aflat cinci persoane, soferul si o familie cu doi copii, a cazut, sambata, in Dunare, in dreptul localitatii Coronini, din judetul Caras-Severin.
Soferul, un barbat de 44 de ani care avea permis de sapte luni, a reusit sa se salveze si a povestit ca in masina se aflau inca patru persoane.
„Este vorba de o familie din localitatea Sichevita, sot, sotie si doi copii. Sotul are 48 de ani, sotia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani si un minor de trei ani", declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet.
Duminica, masina a fost scoasa din Dunare, insa in autoturism nu se afla nicio persoana.
Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004489 (s)