News Flash:

Tragedia de pe malul Dunarii: Femeia din masina care a cazut in Dunare, gasita pe malul fluviului, inmormantata in Serbia

13 Octombrie 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in dunare
Femeia de 40 de ani, aflata in masina care a cazut in Dunare, sambata, in judetul Caras-Severin, a fost inmormantata in Serbia, urmand ca familia acesteia sa inceapa procedurile pentru repatrierea trupului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, trupul femeii care se afla in masina care a cazut in Dunare, sambata, a fost gasit, luni, pe malul sarbesc al fluviului.
Reprezentantii autoritatilor sarbe au realizat mai multe fotografii pe care le-au trimis celor din Romania, pentru ca familia sa o recunoasca pe femeie. Intre timp, cadavrul a fost transportat la morga pentru autopsie, iar femeia a fost inmormantata in cursul zilei de marti, fara ca autoritatile sarbe sa astepte raspunsul venit din Romania.
Astfel, de abia miercuri, fratele femeii a identificat-o, pe baza fotografiilor primite.
„Aceasta este procedura la ei in tara. Acum, familia va trebui, prin Consulat, sa faca actele necesare exhumarii cadavrului si repatrierii. Initial, a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar dupa ce trupul femeii a fost gasit, se fac cercetari si pentru ucidere din culpa", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet.
In continuare, trupurile celorlalte trei persoane aflate in masina care a cazut in Dunare sunt cautate in apele fluviului.
O masina in care s-ar fi aflat cinci persoane, soferul si o familie cu doi copii, a cazut, sambata, in Dunare, in dreptul localitatii Coronini, din judetul Caras-Severin.
Soferul, un barbat de 44 de ani care avea permis de sapte luni, a reusit sa se salveze si a povestit ca in masina se aflau inca patru persoane.
„Este vorba de o familie din localitatea Sichevita, sot, sotie si doi copii. Sotul are 48 de ani, sotia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani si un minor de trei ani", declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet.
Duminica, masina a fost scoasa din Dunare, insa in autoturism nu se afla nicio persoana.
Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, parapetele in zona producerii accidentului era rupte sau deteriorate de aproximativ doi ani.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a cerut un Raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut recent pe DN57, intre Orsova si Moldova Noua, la Coronini, iar directorul Regionalei de Drumuri si Poduri Timisoara si seful Sectiei Drumuri Orsova au fost demisi, luni. Mediafax.ro

serbia dunare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005763 (s)