News Flash:

Tragedia de la Jibou. Steag negru arborat la Facultatea de Stiinte Baia Mare: Suntem ravasiti de acest tragic eveniment/ Una dintre fete era sefa de promotie

18 Mai 2018
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
img

Facultatea de Stiinte Baia Mare din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a arborat, vineri, steagul negru de doliu in memoria celor patru studente care au murit, joi, in accidentul de tren de la Jibou, urmand sa fie tinute momente de reculegere, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Prorectorul coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, Petrica Pop Sitar, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca una dintre cele patru tinere decedate in accidentul de la Jibou era sefa de promotie si participase, joi, alaturi de colegele sale la festivitatea de absolvire a UTCN de la Cluj-Napoca.

”Am arborat steagul negru, suntem inca ravasiti de acest tragic eveniment. Vor fi tinute, vineri momente de reculegere la toate cursurile Facultatii de Stiinte din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, de unde provin studentele decedate. Saptamana viitoare va avea loc cursul festiv al absolventilor Facultatii de Stiinte, si acolo va fi tinut un moment de reculegere. Cele patru tinere decedate au fost studente al Facultatii de Stiinte, iar una dintre acestea, Sara Pop, era sefa de promotie, si primise o distinctie speciala. Toate cele cinci studente implicate in accident, una fiind ranita, participasera, joi, la festivitatea de absolvire organizata de UTCN la Cluj-Napoca”, a spus Pop Sitar.

Secretarul general al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazu” Baia Mare, Ioana Grad, a declarant, la randul sau, ca studentii Facultatii de Stiinte vor aprinde, vineri, lumanari in curtea facultatii in memoria colegelor decedate.
”Studentii Facultatii de Stiinte, care urmau sa aiba banchetul de absolvire, au decis sa doneze toti banii stransi familiilor celor patru colege decedate, astfel ca bachetul nu se va mai tine. Cele patru studente erau implicate si constiincioase”, a spus Grad.

Patru fete au murit, iar una una a fost ranita grav, joi seara, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Jibou, judetul Salaj, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)