News Flash:

TRAGEDIA DE LA CLINCENI! Una dintre victime este din Timisoara!

19 Octombrie 2015
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Constandache
Trei parasutisti au fost implicati intr-un accident, duminica dimineata, pe aerodromul de la Clinceni, doi dintre ei pierzandu-si viata in urma incidentului. Una dintre victime, handbalista Andreea Nica, avea doar 27 de ani si se afla la primul sau salt cu parasuta. Cea de-a treia victima se afla internata la Spitalul Floreasca din Capitala.
 Femeia ranita in accident a decedat
Femeia ranita in accidentul de parasutism de la Clinceni, de duminica dimineata, a decedat la Spitalul Universitar, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Politie.
Andreea Nica, portarul de 27 de ani al echipei de handbal feminin Unirea Slobozia, este cea de-a doua persoana care si-a pierdut viata in urma acestui incident.
Tanara efectua primul sau salt cu parasuta, impreuna cu instructorul Adrian Constandache, iar dupa ei a facut saltul Dan Floroiu. Potrivit reprezentantilor Aeroclubului Bucuresti, instructorul avea o experienta de 4.000 de salturi, iar celalalt parasutist, de circa 100 de salturi.
Decesul Andreei Nica a fost anuntat si pe contul de Facebook al clubului de handbal Unirea Slobozia.
Parasutistul Adrian Constandache, in varsta de 43 de ani, este de origine din Timisoara, unde a urmat cursurile Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, dar s-a stabilit la Eforie Sud. Are doi copii.
Pe pagina sa de Facebook, prietenii ii ureaza sanatate si putere. Un tanar care i-a fost elev il numeste unul dintre cei mai buni instructori pe care i-a avut si ii multumeste ca i-a dat incredere si curaj.
Dan Floroiu, in varsta de 49 de ani, era din Galati si locuia la Iasi, potrivit paginii sale de Facebook. Era managing partner la o firma de IT din Iasi.
El ar fi sarit prea devreme si s-a ciocnit de instructor si de tanara, la o inaltime de 70 de metri, toti trei parbusindu-se pe pamant.
Floroiu a intrat in stop cardio-respirator si a decedat la locul accidentului.
Tanara, care era constienta, a fost transportata la Spitalul Universitar, unde a decedat.
Instructorul, aflat si el in stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca.
El are un traumatism cranio-cerebral, fiind intubat si ventilat, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii si coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, apreciind ca starea barbatului este destul de grava.
Accidentul este cercetat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.
UPDATE 11:51: Parasutistii raniti au ajuns la Spitalul Floreasca si Spitalul Universitar
Cei doi parasutisti raniti in accidentul de duminica dimineata de pe aerodromul de la Clinceni au fost transportati la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar din Capitala, cel care a suferit un stop cardio-respirator fiind in stare destul de grava.
Barbatul de aproximativ 30 de ani care a intrat in stop cardio-respirator dupa accident, inainte de a fi preluat cu elicopterul SMURD de pe aerodrom, a ajuns la Spitalul Floreasca, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii si coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.
El are un traumatism cranio-cerebral si este supus unor investigatii, fiind intubat si ventilat, a mai spus Oprita, apreciind ca starea lui este destul de grava.
Cealalta victima, femeia care a fost preluata constienta de echipajul SMURD, a fost transportata la Spitalul Universitar.
10:00 - Trei parasutisti au suferit un accident la Clinceni. Unul dintre ei a murit
Trei parasutisti au fost implicati intr-un accident, duminica dimineata, pe aerodromul de la Clinceni, unul intrand in stop cardio-respirator, iar ceilalti doi fiind inconstienti, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.
Cel care a suferit un stop cardio-respirator, un barbat de 40 de ani, a decedat.
Un alt barbat, de aproximativ 30 de ani, a fost intubat, urmand a fi transportat la spital. Acesta a intrat insa in stop cardio-respirator si i se aplica manevre de resuscitare.
Cealalta victima, o femeie, este constienta.
La fata locului intervin un elicopter si doua ambulante SMURD.
Din primele informatii, cei trei parasutisti s-ar fi ciocnit intre ei, din cauza ca nu ar fi respectat intervalele de salt. Mediafax.ro

andreea nica spitalul universitar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005904 (s)