News Flash:

Traficul aerian se desfasoara cu dificultate

17 Ianuarie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
degivrare
Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in conditii de ninsoare abundenta si viscol cu rafale de vant de 70 peste km/h, care transporta zapada pe sol. Unele aeronave de pe Aeroportul "Henri Coanda" BucurestiOtopeni au intarzieri la decolare intre 30 de minute si o ora, din cauza operatiunilor de degivrare.


Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativo 30 de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor si de operatiunile de handling la sol ingreunate de vreme, punctual intarzierile ajungand sau depasind o ora. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszapezirea pistelor, platformelor si cailor de rulare, fiind asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene.


Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

henri coanda otopeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 43 queries | Mysql time :0.021218 (s)