News Flash:

Trafic intens pe DN1 pe sensul catre Bucuresti. Restrictii pe DN3 si DN3A

3 Mai 2015
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Circulatia rutiera pe DN1 Brasov - Ploiesti este intensa pe sensul catre Capitala, in dreptul statiunilor prahovene, in timp ce pe DN3 si DN3A, de la Bucuresti spre Calarasi, traficul se desfasoara restrictionat pentru desfasurarea ultramaratonului caritabil Wings for Life World Run.
Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane informeaza ca traficul pe DN1 Brasov - Ploiesti este aglomerat in special in dreptul localitatilor prahovene Azuga, Busteni si Comarnic.
Pentru a evita ambuteiajele, soferilor care pornesc din Brasov catre Bucuresti li se recomanda sa urmeze ruta DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, iar celor care pleaca din zona Bran - Moieciu sa foloseasca traseul DN73 Brasov - Bran - Valea Mare - Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti. Se poate folosi si ruta DN73 Brasov - Bran - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti, cu mentiunea ca pe DN73 Campulung - Pitesti se executa lucrari, iar in mai multe puncte se circula pe o banda, alternativ, semaforizat.
Pe autostrada A2 Constanta - Bucuresti circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale. Pentru a nu se produce aglomeratie la statia de taxare de la Fetesti, soferilor li se aminteste ca taxa de pod poate fi achitata si in sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numarul 7577) sau la oricare dintre benzinariile de pe autostrada. Asadar, conducatorii auto trebuie sa stie ca se poate trece liber prin statia de taxare, pe benzile 2 si 3, cu conditia ca taxa respectiva sa fie platita ulterior, pana a doua zi, la ora 24.
In intervalul orar 14:00 - 18:30, circulatia rutiera se desfasoara restrictionat pe DN3 si DN3A, pe traseul Bucuresti – Fundulea – Ileana – Lehliu-Gara – Dragalina, in vederea desfasurarii ultramaratonului Wings for Life World Run. Evenimentul caritabil, ale carui incasari vor fi donate Fundatiei Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii, se desfasoara simultan in 35 de tari de pe toate continentele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007590 (s)