News Flash:

Trafic de cosmar pe Valea Prahovei

3 Ianuarie 2016
1537 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie dn1
Lipsa unei autostrazi spre munte se simte mai mult ca oricand in aceste zile  cand romanii au luat cu asalt statiunile de pe Valea Prahovei. Drumul pana la munte s-a dovedit un cosmar. La fel si drumul de intoarcere. Masinile au stat cu orele bara la bara pe DN 1. 


Turistii care au facut Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei sau din judetulBrasov au incercat sa evite aglomeratia care se formeaza de fiecare data pe DN1 la finalul vacantelor de sarbatori. Unii au plecat cu o zi mai devreme spre casa, in speranta ca nu vor pierde prea mult timp in trafic. Au avut insa ghinion. Distanta intre Brasov si Predeal s-a parcurs in aproximativ doua ore si jumatate. 


Celor aflati deja la munte li s-a adaugat un nou val de turisti, care vor sa petreaca sfarsitul de saptamana pe partie, mai ales ca meteorologii au anuntat ninsori pentru aceste zile. Asa se face ca, intre Comarnic si Brasov s-a circulat bara la bara pe ambele sensuri de mers. Zeci de echipaje de politie sunt mobilizate zilele acestea pe DN1, in incercarea de a fluidiza traficul. 

autostrazi valea drumul revelionul valea prahovei brasov predeal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006270 (s)