News Flash:

Toti il stiu pe RADU ILE ca artist, dar nimeni nu cunoaste povestea lui cutremuratoare! Cum a ajuns sa doarma in CIMITIR. Ce destin crunt! Te trec fiorii

21 Iunie 2017
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
radu ile
Radu Ille a dormit in cimitir. Artistul face dezvaluiri din viata sa in cadrul ueni emisiuni de televiziune.

Radu Ille este un cunoscut cantaret de muzica populara, care este tot timpul pus pe glume si debordeaza de energie. Insa, in spatele zambetului sa se ascunde o viata grea, despre care artistul va vorbi in cadrul emisiunii „2k1”, pe care Mirela Boureanu Vaida o prezinta la Antena 1.
Astfel, cantaretul, care a facut nunta si botezul in aceeasi zi, in septembrie 2014, marturiseste ca a ajuns sa doarma in cimitir la un moment dat, scrie poatenustiai.ro.
„Am dormit in cimitir. Am stiut ca acolo nu intra nimeni. Ma intrebau: „Da’ nu-ti e frica?”. „De cine, ma, de morti? De vii trebuie sa iti fie frica!””, dezvaluie el.
Radu Ille a dormit in cimitir. „Sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu”
Cantaretul afirma ca pregateste un film despre viata lui, din care publicul va afla prin ce greutati a trecut.
„Sunt in anul II la UNATC, sectia actorie si pregatesc un film in care o sa aflati si alte lucruri despre mine, pe care inca nu le-am spus. Inainte de a fi artist, sunt om si am trecut prin niste momente, sper sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu. Rad si glumesc cat pot eu, pana intru in pamant, pentru ca stiu ce inseamna sa n-ai!”, mai spune Radu Ille.

radu ille cantaretul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007439 (s)