News Flash:

Toti barbatii isi doresc asta in pat! Fa-o si nu te va uita niciodata….

30 Mai 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Iata ce isi doresc cu adevarat barbatii (adevarati) in pat:
1. O femeie care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei. Nu ii intereseaza fetite care ii starnesc ca apoi sa-i refuze, mofturoase sau alintate. Vor o femeie care sa iubeasca amorul la fel de mult ca si ei.
2. O femeie cu simtul umorului. Contactul intim nu trebuie luat in serios! De multe ori se intampla sa treci prin situatii nu tocmai placute in pat, mai ales daca relatia este la inceput. Si atunci este nevoie de o doza mare de umor pentru a le depasi. Asta nu inseamna sa razi daca are probleme cu erectia.
3. Si pentru ca tot vorbeam despre erectie, barbatii vor ca tu sa le dai o mana de ajutor. Nu astepta sa se intample “minunea”; implica-te daca vrei sa ai parte de actiune.
4. Daca nu va cunoasteti foarte bine, atunci este clar ca nu va sti ce-ti face tie placere. Un barbat isi doreste ca partenera sa sa fie deschisa si sa comunice cu el. Sopteste-i la ureche ce ti-ai dori sa-ti faca. Veti fi amandoi castigatori!
5. Nimic nu urasc barbatii mai mult decat genul de femeie foarte frumoasa care sta pe spate (pozeaza!) si asteapta de la ei sa faca toata treaba. Fii activa, distreaza-te, incearca lucruri noi, flirteaza, spune-i ce simti, incurajeaza-l si, mai ales, misca-te!
6. Majoritatea femeilor asteapta ca barbatul sa initieze joaca intre asternuturi. Insa ei adora sa faci tu primul pas. Asa ca renunta la rolul de inocenta, la scuzele penibile cu durerea de cap si aranjeaza o intalnire fierbinte in care sa-i implinesti toate fanteziile.
7. Chiar daca majoritatea barbatilor prefera oralul la preludiu, sunt si domni care ar dori un masaj relaxant dupa o zi de munca. Asa ca va trebui sa te orientezi! Daca este doar la latitudinea ta, masajul il poti face fara regrete. Si, cu siguranta, vei avea parte de o partida de amor incendiara.
8. Chiar daca ti se pare incredibil, barbatii isi doresc sa… comunice in pat. Mai ales dupa ce momentul s-a consumat. Asa ca nu alerga la dus, ci stai de vorba cu el, spune-i cum te-ai simtit, ce ti-a placut cel mai mult si ce ai vrea sa-ti faca data viitoare. Sau pur si simplu discutati despre ce vreti voi, fara legatura cu ceea ce tocmai s-a intamplat.
9. Barbatii vor sa fie agatati. Ei adora ca o femeie sa le dea intalnire intr-un bar, sa-i agate si sa-i conduca acasa pentru a-i seduce. Incearca macar o data sa fii dominatoare si apoi schimbati rolurile.
10. Barbatii sunt innebuniti dupa actul amor la prima ora din zi. Majoritatea se trezesc cu erectie si ar dori ca tu sa preiei inititiva. Din pacate, foarte rar se intampla acest lucru, pentru ca noi suntem preocupate de noua zi care incepe. Incearca o partida matinala macar in weekend!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)