News Flash:

Topul liceelor din judetulTimis, dupa rezultatele la admitere

14 Iulie 2017
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Colegiul Loga
In Timis, cea mai mare medie cu care s-a intrat la liceu a fost 10, iar cea mai mica… 2,10. Cele mai cautate specializari de catre elevii care au absolvit clasa a 8-a au fost Matematica-Informatica si Stiinte ale Naturii.
Conform datelor oficiale ale Ministerului Educatiei, intr-o statistica realizata dupa ultima medie cu care s-a intrat la liceele din Timis, pe primul loc se afla Colegiul National “C. D. Loga”, specializarea Matematica-Informatica – ultima medie de admitere fiind 9,50. Pe locul doi se afla acelasi Colegiu National “C. D. Loga”, dar alta specializare – Stiinte ale Naturii – ultima medie cu care s-a intrat fiind 9,39, scrie tion.ro.
Pe locul trei se afla Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, specializarea Matematica-Informatica, ultima medie cu care s-a intrat fiind 9,34. Pe patru vine Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, specializarea Matematica-Informatica, ultima medie fiind 9,28. Pe cinci este tot Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, specializarea Stiinte ale Naturii – 9,25. Colegiul National Banatean vine pe locul sase, specializarea Matematica-Informatica – ultima medie 9,22. Pe sapte este clasat Colegiul National Banatean, specializarea Stiinte ale Naturii – 9,14. Pe opt revine Colegiul National “C. D. Loga”, specializarea Stiinte Sociale – 9,05. Colegiul National “Ana Aslan” este pe locul 9, cu specializarea Matematica-Informatica – 9,04. Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”, Teoretic real, este pe 10, cu specializarea Germana, ultima medie fiind 8,91.
Pe locul 111 (primul de la coada) se afla Liceul Alexandru Mocioni din Ciacova, unde s-a intrat cu media 2,10 la… Matematica-Informatica.
Vă prezentăm topul oficial după ultima medie de admitere la specializările de la liceele din Timiș, așa cum a fost el prezentat de Ministerul Educației:

in timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005390 (s)