News Flash:

Topul fanteziilor in pat. Tu le ai?

27 Iulie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
fanteziee
Oricare ar fi scenariul erotic exista semnificatii si intelesuri ascunse in spatele fiecarei fantezii. Citeste mai jos o lista cu fantezii sexuale comune si ce inseamna ele!

1. Amantul perfect!
Aceasta fantezie sexuala este comuna atat in randul barbatilor, cat si in cazul femeilor. Iar scenariul este extrem de simplu: un amant ideal care are ca singur scop sa ofere placere. El poate fi intruchipat chiar de partenerul din viata reala sau de cineva pe care-l cunosti. Deoarece este o fantezie, ar putea fi, de asemenea, un strain, o celebritate sau cineva de la locul de munca. Fantezia poate cuprinde sarutari, sex in diferite pozitii, masturbare reciproca, sex oral, anal, etc. Ca o concluzie, fantezia erotica se traduce astfel: tanjiti dupa un amant perfect, irezistibil si care sa va satisfaca si cele mai profunde dorinte.
2. Sexul in trei
O alta fantezie frecventa si comuna, asociata cu imaginatia masculina, este sexul in trei. Sexul cu doua femei, cel mai adesea iubita si o alta femeie, este o fantezie comuna pe care o au barbatii. Totusi, nici femeile nu se lasa mai prejos. Ele se imagineaza adesea cu doi masculi potenti si satisfacute pe deplin. Exista si varianta pentru femeile bisexuale, cu un barbat si o femeie. Acest tip de fantezie apare de obicei atunci cand individul in cauza nu a avut timp suficient pentru a-si experimenta dorintele sexuale. Acest tip de fantezie erotica apare in timpul adolescentei.
3. Fantezii bisexuale
Bisexualitatea reprezinta orientarea sexuala in care sentimentele de atractie sexuala ale unei persoane exista atat fata de barbati cat si de femei. Ar trebui remarcat faptul ca multi oameni se simt atrasi de acelasi sex intr-o anumita masura. La fel precum heterosexualii, homosexualii, lesbienele si bisexualii se pot indragosti si pot fi fideli partenerilor lor. In principiu relatiile au aceleasi reguli, indiferent de forma lor.
Fanteziile erotice cu persoane de acelasi sex nu te fac bisexual. Atunci cand femeile au fantezii sexuale cu o alta femeie isi imagineaza intregul corp al partenerului: sanii, parul, pielea, ochii etc. Pe cand barbatii atunci cand au fantezii erotice cu alti barbati se concentreaza doar pe un singur lucru si anume: penisul. Faptul ca ai fantezii bisexuale nu inseamna neaparat ca esti homosexual sau lesbiana, ci reprezinta o reflectare a curiozitatii in ceea ce priveste aceste inclinatii erotice.
4. Fantezii BDSM
Aceasta fantezie sexuala se invarte in jurul puterii, dominarii si supunerii. Puterea are rolul de a da anumitor indivizi un avant sexual, iar atunci cand e transpusa intr-o fantezie sexuala rezultatele sunt “intense”. Dominatia este populara printre barbati, in special cei care se simt mai putin puternici in viata reala. Astfel, o femeie supusa i-ar face sa se simta puternici. Pe de alta parte, supunerea este pentru indivizii dominanti din viata reala.
5. Voyeurism si exhibitionism
Exhibitionismul si voyerismul se aplica unei vaste arii de comportamente, de la consimtamantul total al celor implicati pana la acte ilegale. Actele sexuale pe care aceste doua comportamente le implica reprezinta cele mai populare teme in visele erotice si fanteziile sexuale. Cele mai multe cupluri au inteles ca a da frau liber si a te juca cu dorintele ascunse legate de exhibitionism si voyerism pot imbunatati viata si actvitatea sexuala. Aceste acte de exhibitionism au la baza un numar mare de cazuri de comportamente sexuale "atipice" petrecute in copilarie. csid.ro

fantezie sexuala bisexualitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)