News Flash:

TOPUL celor mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016

15 Decembrie 2015
359 Vizualizari | 0 Comentarii
malaysian airlines
In contextul amenintarilor teroriste si a valului de imigranti, International SOS a publicat o harta care prezinta gradul de risc pentru turisti in fiecare tara de pe glob. Cele mai periculoase tari, care nu le sunt recomandate celor care pleaca in vacanta, sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa.


Potrivit hartii International SOS, 15 de tari din lume prezinta un risc extrem de pericol, in principal din cauza situatiei politice din aceste locuri si a existentei gruparilor teroriste foarte puternice care au rapit in repetate randuri turisti straini aflati aici.


Cele 15 state cu risc crescut de pericol sunt din Asia si Africa. In ceea ce priveste tarile din Europa si America de Nord, aceste sunt sigure pentru turisti, chiar daca in anumite cazuri conditiile sunt mai bune sau mai proaste pentru cei care ajung aici.


O situatie aparte este in Rusia si alte tari mari din Asia si America de Sud, precum India, Brazilia sau Indonezia, unde realizatorii hartii sustin ca situatia se schimba foarte repede si exista un risc mediu,  variabil datorita unor proteste politice, posibil violente.


Cele mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016:


AfganistanCongoEgipt


IrakLibiaNigeria (Borno)MaliPakistanRepublica Centr-africanaSiriaSomaliaSudanul de SudSudanYemenUcraina.

afganistan congo egipt irak libia nigeria mali pakistan siria somalia
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0814 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014912 (s)

loading...