News Flash:

Topul celor mai mincinosi barbati, in functie de zodie

11 Septembrie 2017
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Daca ar fi ca in poveste, sa-i creasca nasul de cate ori te minte, ai sti cat de adevarate sunt vorbele lui. "Horoscopul lui Pinocchio" iti da indicii despre cat de mincinos poate fi barbatul de langa tine, in functie de zodia in care s-a nascut, scrie revistafelicia.ro.

Berbec

Barbatul Berbec este foarte laudaros, motiv pentru care atunci cand iti va povesti despre o zi de munca sau despre activitatile sale intelectuale, va tinde sa isi imbogateasca discursul cu SF-uri. Aceste minciuni pot fi nevinovate, dar daca sunt repetate imaginea lui va fi stirbita pentru ca nimeni nu il va mai crede.

Taur

Barbatul Taur este un barbat iubitor si foarte dragastos, de aceea niciodata nu iti va spune ca nu arati bine sau ca o rochie nu te avantajeaza, chiar daca in sinea lui nu crede asta. Iti va face foarte multe complimente.Pentru el esti perfecta asa cum esti.

Gemeni

Barbatului Gemeni ii place sa infloreasca. Nu prea poti sa-ti dai seama cand minte si cand spune adevarul. Atunci cand este prins cu mata-n sac va folosi o alta minciuni ca sa se scoata. Nu va recunoaste minciuna spusa sub nicio forma.

Rac

Chiar daca este o fire sensibila, barbatul Rac niciodata nu va recunoaste ca sufera sau ca trece printr-o perioada mai dificila. Iti va spune ca totul este in regula, dar nu trebuie sa il crezi. Poate minti atunci cand spune ca este bine, chiar daca in sufletul sau se da o adevarata lupta.

Leu

Deobicei, barbatii din zodia Leu nu mint, dar atunci cand singura cale prin care pot obtine anumite lucruri este minciuna, vor apela la ea fara sa stea prea mult pe ganduri.

Fecioara

Barbatul Fecioara este o fire perfectionista si nu poate concepe sa aiba greseli in ceea ce face. Apeleaza la minciuni pentru a ascunde aceste greseli. Prefera sa minta decat sa ii fie stirbita imaginea in ceea ce face.

Balanta

Barbatul Balanta este cel mai sincer si va evita pe cat posibil sa te minta. Chiar si o minciuna nevinovata ii poate aduce remuscari. Prefera sa spuna crudul adevar decat sa minta.

Scorpion

Barbatul Scorpion este un impatimit al aventurilor amoroase si este in stare sa minta pentru a si le ascunde. Nu va ezita sa apeleze la minciuna ori de cate ori vrea sa obtina ceva.

Sagetator

Sagetatorii nu obisnuiesc sa minta, insa atunci cand sunt obligati sa faca ceva contra vointei lor, vor apela la minciuna pentru a scapa.

Capricorn

Barbatul Capricorn este preocupat de statutul social si prin urmare va apela la orice fel de minciuni pentru a-si ascunde greselile si pentru a obtine ce vrea. Tinde sa infloreasca foarte mult in ceea ce priveste activitatile si realizarile sale.



Varsator

Barbatul Varsator iubeste frumosul si de aceea te va minti atunci cand iti va spune ca pentru el esti cea mai frumoasa, deoarece ochii ii sclipesc in jur cand priveste alte femei.



Pesti

Daca Balanta este cea mai sincera zodie, zodia Pesti este cea mai mincinoasa. Barbatii din zodia Pesti vor minti in legatura cu sentimentele lor, deoarece acestora nu le place sa-si exprime adevaratele sentimente de teama ca vor parea vulnerabili.


pinocchio mincinos zodia berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)