News Flash:

Top trei femei din zodiac care ofera cele mai bune partide de amor

20 August 2017
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii
Semnul zodiacal poate indica nu doar personalitatea pe care o avem, ci multe alte aspecte din viata noastra. Modul in care ne comportam in dormitor este si acesta un aspect foarte important de care astrele au grija. Cu toate astea, exista trei femei din zodiac care nu pot fi inlocuite, fiind cele care ofera partide de amor de neuitat.


Femeia Berbec. Ii place sa isi puna mintea la contributie in timpul sexului si multi ar spune ca are o inteligenta sexuala iesita din comun. Fanteziile sale sunt elaborate, mereu noi si provocatoare. Crede ca amorul este o activitate eliberatoare, care o poate modela ca femeie, in general. De aceea detesta barbatii care vad dragostea ca o simpla activitate fizica si nu cauta sa il traiasca si cu mintea.


Femeia Leu. Femeile nascute in zodia Leu, cel mai probabil au fost inzestrate cu atuuri fizice extrem de feminine si cu o fire charismatica, ce atrage usor orice barbat. Poti cuceri mai repede un barbat, iti face mereu complimente fierbinti, pe care le vezi ca pe o flatare, dar si ca pe o forma de preludiu.



Femeia Capricorn. Femeia Capricorn face dragoste, nu sex. Ii place sa isi rasfete partenerul nu doar pentru el, ci pentru a se simti ea o fiinta sexuala. Este sensibila la toate sentimentele implicate in acest proces si uneori se excita doar de la o strangere de maini.


semnul zodiacal amor femeia berbec femeia leu femeia capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005298 (s)