News Flash:

Top 3 zodii cu noroc la bani si multe beneficii la sfarsitul lunii martie – Cad banii din cer pentru acesti nativi

19 Martie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
bani

Luna martie este prima luna a primaverii, deci se schimba anotimpul si asteptarile pentru multa lume. Intr-adevar, va fi o luna a schimbarilor deoarece contextul astral aduce beneficii pe toate sectoarele, insa doar trei nativi vor putea spune ca se vor imbogati in a treia luna din an.

3. Sagetatorul – bani dintr-o noua afacere
Vei reusi sa pui bazele unei afaceri de care esti foarte mandru, caci planurile le-ai facut din timp. Aceasta afacere iti sporeste creativitatea si te avantajeaza foarte mult deoarece, pentru prima oara dupa mult timp, fraiele vor fi in mainile tale. Vei fi invidiat de cei din jur, insa ei habar nu au cat de greu ai dus-o in ultima vreme. Bucura-te de rasaritul Soarelui pe strada ta.

2. Varsatorul culege si iar culege
Primesti o serie de bani dati cu imprumut mai multor prieteni, iar la locul de munca vei fi extrem de apreciat astfel incat nu e exclusa vreo marire salariala sau bonificatie.

Te paste o perioada stralucitoare din punct de vedere banesc si tocmai pentru ca vor veni multe bancnote in mana ta, ar fi bine sa pui ceva deoparte. Nu ii irosi pe toti, cheltuie-i pe lucrurile de care ai nevoie in mod urgent. Poti pastra, de ce nu, o parte frumusica din suma acumulata pentru vacantele tale mult visate.

1. Pestele va avea atatia bani cati solzi are
In luna martie va incepe cu adevarat anul pentru tine. Asa cum ai fost deja instiintat si in alte horoscoape, 2018 este anul tau si iti vei da seama de acest lucru abia din 15 martie.

Tine minte aceasta zi, caci de la aceasta data incolo vei putea sa iti faci orice plan iti doresti: nimic nu va fi imposibil, mai ales ca din punct de vedere material nu vei sta deloc prost.


luna martie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005877 (s)