News Flash:

Toate gospodinele trebuie sa stie acest truc! Cum sa iti calci hainele fara sa folosesti fierul de calcat

9 Decembrie 2016
958 Vizualizari | 0 Comentarii
calca haine
Stiai ca poti inlocui calcatorul de haine atunci cand vrei ca pantalonii, rochia sau camasa ta sa arate ca scoasa de la naftalina? Putina lume stie acest truc! Merita incercat!
Calcatorul poate fi inlocuit cu otet, dar nu, nu iti imagina ca trebui sa recurgi la cine stie ce metoda sofisticata pentru calcarea hainelor. In niciun caz nu e vorba de o calcare manuala (sau cu picioarele) ci de un truc care implica niste ingrediente simple: 50 mililitri de otet si 150 de mililitri de apa.
Amesteca otetul cu apa intr-o sticla cu pulverizator si pregateste-ti hainele pentru ‘calcat’. Aseaza hainele pe umerase si pulverizeaza solutia din sticla pe toata suprafata acesteia. Nu va faceti griji in legatura cu mirosul. Hainele nu vor mirosi a otet deoarece cantitatea de apa este de trei ori mai mare decat cea de otet.
Trucuri pentru calcarea hainelor, daca folosesti calcatorul:
1. Calca hainele in timp ce sunt umede, mai ales daca materialul din care sunt facute permite o sifonare mai rapida a acestora.
2. Nu calca foarte aproape de nasturi! Unii nasturi sunt din plastic si s-ar putea topi de la caldura emanata de calcator.
3. Daca ai o haina cu guler, alege intotdeauna calcara gulerului pe dos! Vei evita formarea micilor incretituri in materialul textil de la colturi.
4. Pune o folie de aluminiu peste masa de calcat deoarece aceasta va reflecta caldura iar hainele vor fi calcate pe ambele suprafete.

naftalina calca hainele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)