News Flash:

Tinerii care au murit arsi de vii si-au filmat ultimul drum cu masina! Imaginile surprinse inainte de accidentul terifiant

5 Noiembrie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

O inregistrare care a aparut pe internet arata care era atmosfera din autoturismul care s-a transformat in cosciug pentru cei cinci prieteni. Imaginile filmate cu doar doua ore inainte de tragedia din Suceava au impartit rudele si cunoscutii victimelor in doua tabere. Potrivit anchetatorilor, bolidul condus de Ciprian Nasaudeanu, ar fi avut o viteza de aproape 180 de kilometri pe ora. Un alt indiciu arata ca pe sosea nu erau urme de franare, semn ca masina a fost scapata total de sub control.

  Filmuletul facut in masina care a ars ca o torta in timp ce Simona Lazarovici, Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliu si Andrei Preluca erau inauntru a fost postat pe un site de socializare. Tanarul care era la volan si-a condus prietenii spre o moarte infioratoare, iar imaginile au adunat mii de reactii pe internet, potrivit romaniatv.net.

"Cat e acolo, manca-ti-as?! (n.r.: cat indica viteza din bord)", spune unul dintre tineri.

Accidentul care a indoliat mai multe familii s-a produs in dimineata zilei de 1 noiembrie, in jurul orei 03:30

Tinerii se intorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar in curba de la intrarea in Ilisesti dinspre Suceava, Ciprian Nasadeanu, tanarul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reusit sa redreseze masina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai intai un autocamion, dupa care a fost aruncat intr-o alta masina. In urma acestui impact, autoturismul in care erau cei cinci tineri s-a rasturnat pe sosea, dupa care a luat foc. Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Preluca si Simona Lazarovici, cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani au murit arsi de vii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007663 (s)