News Flash:

Tinctura de nuc poate opri caderea parului

10 Septembrie 2018
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
Tinctura de nuc

Frunzele de nuc prezinta o serie de proprietati foarte benefice pentru organismul uman. Prin prepararea lor sub diverse forme, dar mai ales sub forma de tinctura sau de infuzie se pot trata boli stomacale, intestinale, hepatice si multe altele. Astfel, frunzele de nuc devin un panaceu pe care stramosii nostri il foloseau ori de cate ori aveau nevoie si astfel isi mentineau calitatea superioara a vietii pana la adanci batraneti.

Dupa fiecare spalare pe cap, se prepara un amestec format din 10-12 picaturi din tinctura din frunze de nuc si un litru de apa si se clateste parul cu ea apoi se maseaza bine pielea scalpului. Amestecul trebuie bine agitat inainte de folosire pntru a se dizolva tinctura de nuc care este foarte puternica. Dupa 8-10 clatiri cu aceasta solutie efectul va fi deja vizibil, firele de par vor fi mult mai ferme recapatandu-si vitalitatea si sanatatea, si veti observa ca parul nu mai cade. Un efect benefic suplimentar vizibil va fi ca si firele de par albe se vor mai inchide la culoare.

Efectul benefic al frunzelor de nuc asupra firelor de par se datoareaza substantelor active pe care le acestea le contin (uleiuri volatile, minerale, iuglona, tirozina), acestea regenereaza parul si il ajuta sa devina mai bogat si mai sanatos. De asemenea, frunze de nuc contin o cantitate importanta de vitamina C care da stralucire parului, stralucire remarcata si de bunicii nostri care foloseau des acesta tinctura.

sursa: frunza-verde.ro


proprietati benefice organismul frunzele nuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005845 (s)