News Flash:

Timisul ar putea avea 16 kilometri noi de autostrada pana la sfarsitul acestui an

21 Septembrie 2014
786 Vizualizari | 1 Comentarii
Pana in luna decembrie a acestui an Timisul ar putea avea operabili alti 16 kilometri de autostrada. Aceasta daca firma constructoare a lotului 2 din autostrada Timisoara – Lugoj ar finaliza cel sase kilometri din acest tronson, intre Sanovita si Topolovat.
Nu intamplator, lucrarile la acest lot au fost demarate dinspre Sanovita, acolo unde incepe autostrada Lugoj – Deva, spre Timisoara si nu de la Izvin spre Sanovita. Intre locul de unde Lugoj – Deva incepe si jonctiunea cu Autostrada A6, bucata care face legatura cu centura de ocolire a Lugojului, exista zece kilometri de autostrada care nu sunt utilizati in acest moment, din cauza ca nu exista acces. Pentru a se rezolva aceasta problema s-a sugerat demararea lucrailorde constructie a lotului doi din Timisoara – Lugoj dinspre Sanovita spre Izvin. Ceea ce s-a si intamplat.
Se lucreaza intens la cei 6,1 kilometri ce leaga Sanovita de drumul judetean 572, Topolovat – Brestovat. Finalizarea acestui drum, plus deschiderea nodului de acces la legatura cu acest drum judetean ar oferi soferilor posibilitatea sa urce mai repede pe autostrada si sa beneficieze de alti 16 kilometri de drum rapid, aici vorbim de cei 6,1 kilometri noi realizati plus cei aproape 10 din autostrada Lugoj – Deva nefolositi in prezent, scrie tion.ro.
Pe noua bucata de autostrada s-a inceput inclusiv turnarea asfaltului, dar in cea mai mare parte se lucreaza la terasament si la fundatie. De asemenea, se lucreaza la pasajele peste autostrada.
Daca totul decurge conform planului, pe noua sectiune de drum se va putea circula din acest an. Accesul se va face pe drumul dintre Topolovat si Brestovat. Aici sunt doi kilometri de drum judetean reabilitat, dupa care se va ajunge la nodul rutier de la legatura cu autostrada. Acesta deja exista, fiind la nivel de fundatie.
Restul celor 19 kilometri de autostrada din acest tronson ar urma sa fie finalizati in cursul anului viitor.

timisoara lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Venit suplimentar  | #19
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: sabrina.totoiu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1064 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035732 (s)