News Flash:

Timisorenii vor primi, de astazi, caldura in calorifere

8 Octombrie 2015
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
caldura calorifer
Timisorenii racordati la sistemul centralizat de termoficare primesc caldura din aceasta saptamana. Reprezentantii societatii Colterm au anuntat ca incepand de joi, 8 octombrie, vor porni furnizarea agentului termic pentru incalzire. La inceput va fi non-stop, dupa care programul de furnizare ar urma sa fie adaptat temperaturilor exterioare.
„Avand in vedere prognoza meteo nefavorabila anuntata pentru urmatoare perioada de timp, Colterm SA va incepe furnizarea agentului termic, incepand de joi, 8 octombrie 2015, ora 9. Pentru o scurta perioada de timp (24-72 h) programul de furnizare va fi non-stop (cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, in functie de conditiile meteo), in aceasta perioada urmand a fi depistate si remediate zonele cu incalzire deficitara, dupa aceasta programul de furnizare urmand a fi adaptat la conditiile meteo si pe timp de noapte”, a anuntat, miercuri, directorul general al societatii, Cristian Mircea.
Pentru a preintampina eventualele evenimente neplacute ce ar putea sa apara, reprezentantii Colterm fac apel la asociatiile de proprietari sa verifice instalatiile interioare si sa finalizeze eventualele lucrari pe care le executa in cadrul asociatiilor sau chiar in apartamente, scrie tion.ro.
De asemenea, consumatorii sunt rugati sa anunte la dispeceratul Colterm, la telefon 0256-494.133 sau pe adresa de e-mail dispecerat•colterm.ro, eventualele probleme aparute la instalatii pentru a se putea interveni prompt.
Agentul termic pentru incalzire este furnizat deja agentilor economici si institutiilor publice care au solicitat acest lucru, instalatiile de producere, transport si distributie fiind pregatite „pentru sezonul de incalzire 2014-2015”, mai precizeaza cei de la Colterm. Bineinteles, ar trebui sa fie pregatite pentru sezonul de incalzire 2015-2016.

colterm agentului termic cristian mircea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005263 (s)