News Flash:

Timisorenii vor avea doua targuri de Craciun

23 Noiembrie 2014
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
In premiera, timisorenii vor avea parte anul acesta de doua targuri de Craciun. Unul dintre ele, organizat de Primaria Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului, va avea loc in Piata Victoriei, iar celalalt, organizat de Consiliul Judetean Timis si Muzeul Banatului, va fi amplasat la Bastion.
Ambele targuri de Craciun vor incepe oficial pe 1 decembrie. Targul organizat de Primaria Timisoara, in Piata Victoriei, va debuta la ora 17, cu concerte, Hora Unirii si aprinderea iluminatului public de sarbatori. Seara se va incheia cu concertul formatiei Proconsul si un foc de artificii, scrie tion.ro.
In ceea ce priveste Targul de Craciun organizat de Consiliul Judetean Timis, in premiera, la Bastion, se stie ca acesta va avea loc in perioada 1 – 24 decembrie. Oficialii judeteni sunt in aceasta perioada in cautare de comercianti dispusi sa inchirieze cele 20 de casute ce vor fi amplasate in aceasta locatie.
„Dragi timisoreni ai Bastionului magic. Targul de Craciun la Cetatea fermecata a Darurilor va asteapta intre 1 si 24 decembrie, cu bucuria sfanta a sarbatorilor de iarna la Bastionul Theresia, pentru a ne sarbatori impreuna binecuvantata bucurie a Nasterii Domnului. Evenimentul este organizat de Muzeul Banatului impreuna cu Consiliul Judetean Timis”, se arata in mesajul transmis de organizatorii Targului de Craciun de la Bastion.
Cei care doresc sa inchirieze casute la Bastion pe perioada Targului de Craciun pot contacta Muzeul Banatului la numarul de telefon 0256-491.339.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)