News Flash:

Timisorenii vor avea caldura in calorifere! Anuntul facut de Colterm

4 Octombrie 2016
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
colterm timis1
Compania de termoficare din Timisoara, Colterm, a anuntat ca va da drumul la caldura incepand din aceasta saptamana, avand in vedere prognoza meteo care anunta temperaturi nocturne ce vor cobori pana la 3-4 grade Celsius.
Avand in vedere prognoza meteo pentru saptamana viitoare, cu temperaturi nocturne care coboara la 3-4 grade si temperaturi diurne care nu depasesc 13-14 grade, COLTERM S.A. va demara pornirea incalzirii in municipiul Timisoara incepand de marti, 04.10.2016”, au anuntat cei de la Colterm.
Acestia au precizat ca pornirea se va face etapizat, incepand cu ora 9, urmand ca pana in seara zilei de marti sa se livreze caldura in tot sistemul centralizat de alimentare cu energie termica al Timisoarei.
„Intr-o prima etapa, caldura se va livra la parametrii redusi, plecarea din punctele termice fiind reglata la 38 grade C. In functie de evolutia temperaturilor exterioare in urmatoarele zile, temperatura va creste sau, in cazul in care vremea se va incalzi, se va lua masura livrarii caldurii doar in timpul noptii, ori chiar intreruperea livrarii, daca va fi cazul. Rugam clientii COLTERM sa deschida instalatiile interioare, cel putin in primele doua-trei zile de la inceperea livrarii incalzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot sa aparea la pornirea sistemului”, au mai transmis reprezentantii Colterm.
Acestia au mai adaugat ca acolo unde, din cauza unor probleme tehnice care apar in instalatiile de distributie ce apartin companiei de termoficare, va fi necesara intreruperea livrarii caldurii sau aceasta nu va putea fi pornita conform programului, consumatorii vor fi anuntati prin lipirea de afise la intrarea in imobil, scrie tion.ro.
„In cazul aparitiei unor probleme tehnice sau in cazul in care, pana la ora 20 a zilei de marti, 04.10.2016, consumatorii constata ca nu au caldura, acestia pot suna la Dispeceratul COLTERM, care functioneaza non-stop, la numarul de telefon 0256.494.133”, mai spun cei de la Colterm.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006261 (s)