News Flash:

Timisorenii, solidari cu francezii. S-au recules si au aprins lumanari la Institutul Francez

18 Noiembrie 2015
981 Vizualizari | 0 Comentarii
institut frabncez
Directorul Institutului Francez Timisoara: “Nu trebuie sa ne fie frica, trebuie sa ne continuam stilul de viata si sa calatorim liberi, in continuare, in Europa”

Institutul Francez din Timisoara, de pe Bulevardul C.D. Loga, a fost locul unde locuitorii Timisoarei au venit, luni seara, pentru a-si arata solidaritatea cu poporul francez. Au fost aprinse candele si s-a pastrat un moment de tacere in memoria celor care au murit in groaznicele atentate din Franta. “Toate persoanele care sunt victime ale atentatului de la Paris sunt persoane care au iesit sa petreaca timpul in oras, sa asculte un concert, nu ne dorim decat ca aceste acte sa nu se intample in niciun alt oras al Europei, oamenii sa poata iesi liberi din casa, fara griji. Una dintre propunerile Frantei, pe care le va face cat de curand, este intarirea frontierelor Europei. Nu trebuie sa ne fie frica, trebuie sa ne continuam stilul de viata si sa calatorim liberi, in continuare, in Europa”, spune Daniel Malbert, director al Institutului Francez din Timisoara.
Au fost prezensi si omul de afaceri Dan Bedros, prefectul de Timis Eugen Dogariu, viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu, vicepresedintele CJ Timis Florian Zanfir si altii.

daniel malbert
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006401 (s)