News Flash:

Timisorenii se REVOLTA impotriva Guvernului. Oamenii se pregatesc de proteste in strada

23 Aprilie 2015
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou protest impotriva guvernului se pregateste (tot pe facebook) la Timisoara, pentru data de 3 mai, de la ora 17, in Piata Victoriei. „Jos Guvernul Ponta! Azi in Timisoara, maine in toata tara!”, este sloganul manifestarii.  
Mesajul actiunii este: „Invitam timisorenii sa isi ia tara inapoi!”
„Tinerii care l-au infrant pe Ponta nu au protestat doar contra unui individ, indiferent cat de detestabil este acesta. Au protestat impotriva abuzurilor nesimtite, impotriva calcarii in picioare a drepturilor civice, impotriva canaliilor care domina de atatia ani clasa politica a acestei tari. In Romania de azi, liberalismul civic nu mai poate fi amutit.
Bomba la adresa democratiei a fost dezamorsata prin vot de romanii din diaspora si de generatia Facebook, deveniti eroi peste noapte si fara sa-si doreasca probabil asta. Acolo unde televiziunile de partid dezinformau, iar celelalte se faceau ca nu vad, netul, contul de Facebook, pozele, filmele si smartphone-urile au fost armele romanilor care au simtit pericolul la adresa unei libertati democratice”, este indemnul organizatorilor. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006670 (s)