News Flash:

Timisorenii sar in ajutorul sinistratilor sarbi

19 Mai 2014
710 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii impresionati de drama prin care trec in aceste zile locuitorii din Serbia, tara puternic lovita de inundatii, pot veni in ajutorul lor. Episcopia Ortodoxa Sarba de Timisoara, Uniunea Sarbilor din Romania si Consulatul Serbiei la Timisoara au initiat o actiune umanitara pentru ajutorarea sinistratilor.
Actiunea de ajutorare a locuitorilor din tara vecina, afectati de inundatii devastatoare, a fost initiata in urma unui apel lansat de conducerea Bisericii Ortodoxe Sarbe.
„Episcopia Ortodoxa Sarba de Timisoara, in colaborare cu Uniunea Sarbilor din Romania si Consulatul General al Serbiei din Timisoara, organizeaza o actiune umanitara pentru ajutorarea (de preferat in bani, dar si altele…) poporului sarb aflat la grea incercarea in urma inundatiilor catastrofale, nemaiintalnite pe teritoriul Serbiei. Ajutoarele se vor colecta in bisericile ortodoxe sarbe situate pe raza judetelor Arad, Caras-Severin, Mehedinti si Timis. In municipiul Timisoara, ajutoarele se vor colecta in bisericile ortodoxe sarbe din Timisoara-Cetate (Piata Unirii), Timisoara-Fabric si Timisoara-Mehala”, anunta reprezentantul Episcopiei Ortodoxe Sarbe de Timisoara, parintele vicar Marinco Marcov.
Actiunea umanitara se va desfasura in perioada 18 mai – 8 iunie 2014, iar ajutoarele adunate vor ajunge la cei aflati in suferinta prin grija Consulatului Serbiei la Timisoara. 

timisorenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017743 (s)