News Flash:

Timisorenii isi pot reabilita blocurile cu bani europeni

15 Februarie 2017
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
bloc renovare
Primaria Timisoara a inceput deja lucrul la noile proiecte. A fost demarata licitatia pentru proiectare, pentru 29 de blocuri, din zonele Dambovita, Aries, Averescu, Stiintei, Martirilor, Aradului, Torontalului, Lipovei, Popa Sapca, Soarelui, Odobescu, Complex.
La sediul institutiei de pe C.D. Loga exista deja o lista cu mai multe blocuri, dar daca asociatiile de proprietari nu raspund cerintelor functionarilor primariei, si-ar putea pierde locul. Municipalitatea asteapta si alte cereri de la timisoreni, scrie tion.ro.
„Dorim sa eficientizam energetic un numar cat mai mare de blocuri. Este o axa deschisa pe fondurile europene de pe exercitiul financiar 2014-2020. Noutatea este ca am scos la licitatie proiectarea in vederea depunerii spre finantare a reabilitarii termice a 29 de blocuri de locuinte. Aceste blocuri sunt in zonele Dambovita, Aries, Averescu, Stiintei, Martirilor, Aradului, Torontalului, Lipovei, Popa Sapca, Soarelui, Odobescu, Complex. Vom continua si vom scoate la licitatie proiectarea si pentru alte blocuri. Vom merge pe loturi. Ii rog pe cei interesati sa se miste repede, cu tot ce le cere aparatul primariei pentru a putea beneficia de finantare. Aici regula este primul venit, primul servit. Noi vom putea sa accedem la o suma importanta, dar cine se grabeste ramane la urma. Acum avem o lista de blocuri, dar daca nu se raspunde, trecem la altele”, a explicat, marti, primarul Nicolae Robu.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004852 (s)