News Flash:

Timisorenii iau cu asalt cel mai mare strand in aer liber din Europa

7 August 2016
997 Vizualizari | 0 Comentarii
strand
Cel mai mare strand din Romania si cel mai mare in aer liber din Europa langa o apa curgatoare, strandul Neptun din Arad, este, pentru mii de oameni, o adevarata statiune cu apa, verdeata si aer curat.

Tot mai multi timisoreni aleg in weekend sau chiar in timpul saptamanii strandul din Arad pentru a se racori, ca alternativa la mini bazinele inghesuite de acasa sau la mai scumpele destinatii de baie din Ungaria.

Cele 37 de hectare de pe "insula" Muresului formeaza o adevarata statiune, cu cea mai mare suprafata amenajata de luciu de apa din Europa de sud-est, cu terase, baruri, cluburi si restaurante, cu zeci de casute de vacanta, cu topogane, dusuri, terenuri de sport, samd.

Toate intr-un cadru natural de vis. Din 2011, strandul are si doua bazine cu apa termala, gratie unei noi investitii a Primariei Arad in valoare de circa 2 milioane de euro.

Dupa ce, acum trei ani, au fost inaugurate doua tobogane noi iar acum doi ani au fost date in folosinta alte cateva instalatii de divertisment acvatic pentru copii, anul acesta accesul la strand se va face pe noua pasarela, finalizata si inaugurata anul trecut.

Astfel, la capitolul distractie acvatica, vizitatorii au la dispozitie doua bazine numai pentru copii, un bazin cu tobogan urias anaconda, un bazin cu valuri artificiale, un bazin urias atat pentru copii dar si pentru adulti, un bazin de inot cu adancime de 170-200 centimetri, doua bazine de relaxare si tratament cu apa termala, cu facilitati de hidromasaj, cele ne-termale fiind cu apa limpede incalzita.

Preturile sunt mult mai accesibile decat la strandurile din Ungaria dar si decat cele din Timisoara.

La terasele de pe insula gasesti de toate, de la pizza, mici, gratare, mancare gatita, clatite, langosi, inghetata si multa, multa bere rece! Pe strand au loc in permanenta evenimente culturale si sportive, competitii si spectacole diverse dar si o intensa viata de noapte, la cluburile si terasele din zona.

De remarcat ca strandul Neptun este o investitie 100% publica a Primariei din Arad, care pe langa faptul ca ofera oportunitati unice de relaxare si divertisment pentru aradeni si chiar pentru timisoreni, aduce un profit semnificativ la bugetul local.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005737 (s)