News Flash:

Timisorenii au protestat in Piata Victoriei, in ziua votarii

3 Noiembrie 2014
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Florian Mihalcea
Aproximativ 30 de timisoreni au iesit in Piata Victoriei din Timisoara pentru a protesta fata de modul in care s-a organizat procesul de votare in strainatate, romanii din diaspora fiind nevoiti, duminica, sa astepte ore bune la coada in fata reprezentantelor diplomatice pentru a putea ajunge la urne.
Cozile kilometrice de la Strasbourg, Viena, Paris sau Munchen au starnit revolta unor timisoreni, care au vazut cum romanii din diaspora, dupa ce au asteptat ore bune pentru a-si exercita dreptul de vot, nu au mai ajuns sa puna stampila pe candidatul preferat.
Evenimentul a fost organizat pe Facebook, la inceput la Bucuresti, apoi la Timisoara.
“E un event in Bucuresti si era o intrebare, in Timisoara nu este nimeni? Am organizat un event, au dat check-in vreo 60 de oameni si au venit vreo 20 si ceva. S-a strigat <>. Nu rezultatul a fost problema, ci modul cum s-au organizat alegerile in diaspora”, spune organizatorul event-ului, citat de Tion.ro.
La eveniment a participat si Florian Mihalcea, reprezentantul Societatii Timisoara.
“Am tras un semnal de alarma, nu a fost o actiune de protest propriu-zisa. Au fost cam 20-30 de oameni. Pur si simplu cand am vazut ca a fost o bataie de joc fata de votantii din diaspora, care au fost tinuti toata ziua in frig si nu li s-a dat posibilitatea sa voteze, atunci am spus ca tragem un semnal de alarma si cel putin la turul doi lururile sa se regleze si concetatenii nostri care nu sutn in tara sa poata vota”, a spus Mihalcea.

florian mihalcea societatii timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005927 (s)