News Flash:

Timisoreni, platiti-va taxele! Primaria ii executa silit pe rau-platnici

6 Aprilie 2014
690 Vizualizari | 0 Comentarii

Timişorenii care nu şi-au plătit de mai mulţi ani taxele, impozitele locale şi amenzile vor fi executaţi silit. Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că doar jumătate dintre contribuabili îşi achită aceste datorii la timp.

„Per ansamblu, stăm la fel ca și anul trecut. Este vorba despre o încasare a 160.125.000 lei făcută în primul trimestru a lui 2014 și 160.812.000 lei în primul trimestru a lui 2013, scrie pentrutimisoara.ro. Sigur că pentru noi este mai important să încasam cât mai repede și cât mai mult, dar cel mai important este cât încasăm la finele anului. (…) A existat un viciu de organizare internă, pentru că nu a existat acea componentă care să asigure executarea silită a rău-platnicilor. Acum, prin restructurare, avem şi acea componentă. Eu sper ca în 2014 să avem o rată mai bună de încasări. Încă nu e totul gata. Se transferă în sistem informatic toată baza de date de la Patrimoniu şi de la Direcţia Economică. În câteva săptămâni va fi totul gata şi vom trece la treabă, atât în ceea ce priveşte datornicii la taxe şi impozite, cât şi la chirii”, spune primarul Nicolae Robu.

Totodate, edilul este convins că în acest an vor fi multe executări silite ale unor persoane care au restanţe mari către Primăria Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, anul trecut au fost trimise aproximativ 60.000 de somaţii de plată către timişoreni şi 5.000 către firme. De asemenea, în prezent există 120.000 de amenzi neplătite, pe care municipalitatea le execută silit. 


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018565 (s)