News Flash:

Timisoreanul Andrei Radoi, cel mai bun rugbyst al Romaniei in 2017

28 Decembrie 2017
815 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby

 Andrei Radoi, component al campioanei Romaniei la rugby, Timisoara Saracens, si Florin Surugiu, care evolueaza la CSA Steaua, au fost desemnati cei mai buni jucatori din campionatul intern, prin votul iubitorilor de rugby, dar si al unei comisii special desemnate, informeaza site-ul FRR. 

Cei doi au obtinut acelasi numar de voturi in cadrul concursului ''Superlativele rugbyului romanesc 2017'', organizat de FRR. 

Cel mai bun jucator roman din strainatate a fost desemnat Andrei Ursache (Carcassonne - Franta), in timp ce Johan Van Herdeen (CSM Stiinta Baia Mare) a castigat titlul de cel mai bun jucator roman naturalizat din campionatul intern. 

Cel mai bun strain din campionatul intern a fost ales fijianul Eseria Vueti (CSA Steaua), iar titlul de cel mai bun tanar jucator din campionatul intern i-a revenit lui Marius Simionescu (Timisoara Saracens). 

In esaloanele inferioare din campionatul intern, Stefan Stefaroi (Bucovina Suceava/Tomitanii) a fost desemnat cel mai bun jucator din Divizia Nationala de Seniori, iar Stefan Cucos (Tomitanii Constanta) a intrat in posesia titlului de cel mai bun jucator din Divizia A. 

Titlul de cel mai bun antrenor de seniori i-a revenit lui Eugen Apjok (CSM Bucuresti), iar la juniori lui Radu Mocanu (Tomitanii/Cleopatra). 

Cel mai bun junior a fost ales Iulian Hartig (CSM Bucuresti), cel mai bun antrenor de minirugby este Florin Bacioiu (ACS Cumpana), cel mai bun jucator rugby in 7 este Robert Neagu (CSA Steaua). 

La feminin, cea mai buna jucatoare rugby 7 a fost aleasa Ana Maria Sandu (Politehnica Iasi). 

In ceea ce priveste arbitrii, titlul i-a revenit lui Vlad Iordachescu, el fiind ales doar prin voturile antrenorilor echipelor din SuperLiga 

Premiul pentru intreaga cariera a fost acordat in memoriam lui Octavian Campian, fostul medic al echipei nationale, decedat in noiembrie, la doar 41 de ani. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)