News Flash:

Timisorean invitat la sectie sa dea explicatii, dupa ce i-a criticat pe politisti pe Facebook (FOTO)

19 Aprilie 2017
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
poza politie2
Un timisorean care a avut tupeul sa-i critice pe politisti pe Facebook, pe care i-a catalogat "nesimtiti", va trebui sa dea explicatii la sectia de Politie. 
Corneliu Vaida a postat, marti, pe Facebook, o invitatie primita de la Politia Locala, care spune ca este asteptat la sectie pentru a da explicatii cu privire la mai multe postari facute pe reteaua de socializare.
Revolutionarul timisorean este foarte activ pe grupul de Facebook numit „Cerem demisia directorului Politiei Locale Timisoara – Dorel Cojan”. In cursul saptamanii trecute, Vaida a distribuit o fotografie a unei pagini de Facebook care infatisa doua masini ale Politiei Locale, parcate pe mijlocul trotuarului, chiar in fata sediului institutiei, scrie tion.ro. Langa masini a fost pus un carucior, autorul fotografiei dorind sa arate ca nu se poate trece de autoturismele parcate.
In descrierea imaginii distribuite, Corneliu Vaida a scris „Militiene Cojan, tu si adunatura ta de nesimtiti, ce-ar fi sa va auto-amendati?”. Au trecut cateva zile de la postare, iar timisoreanul s-a trezit acasa cu o invitatie care are antetul institutiei conduse de Dorel Cojan.

Galerie Foto

poza_politie
corneliu vaida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006224 (s)