News Flash:

Timisoara se intareste! Echipa lui Ionut Popa a transferat 6 jucatori

22 Iunie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Tiganasu
Clubul ACS Poli Timisoara a oficializat venirea a sase fotbalisti, fundasii Valentin Cretu, Cristian Melinte, Stefan Covalschi si Alexandru Tiganasu, si mijlocasii Alexandru Munteanu si Gabriel Vasvari, a anuntat miercuri site-ul oficial al gruparii din Liga I. 
In prima conferinta de presa dedicata noului sezon au fost prezentati jucatorii nou-veniti la Poli, cu exceptia lui Alex Muntean si Gabriel Vasvari, care se vor alatura lotului in urmatoarele zile. 
Valentin Cretu, fundas dreapta, nascut pe 2 ianuarie 1989, a semnat pe un an, cu drept de prelungire. El a evoluat in sezonul trecut la Gaz Metan Medias si de-a lungul carierei a mai jucat la Gloria Buzau, Concordia Chiajna, Rapid Bucuresti, Beroe Stara Zagora (Bulgaria), Sageata Navodari, Energie Cottbus. 
Cristian Melinte, fundas central, nascut pe 9 mai 1988, chiar la Timisoara, a semnat o intelegere valabila doua sezoane. Melinte revine la ACS Poli dupa un an, el evoluand in stagiunea 2016-17 la Concordia Chiajna. A mai fost legitimat la Fortuna Covaci, UTA Arad, Dinamo, Palermo, Piacenza (ultimele doua in Italia), Petrolul Ploiesti, Astra Ploiesti, CSMS Iasi. 
Stefan Covalschi, fundas stanga, nascut pe 23 mai 1995, format de FC Olt, a jucat la CS Afumati in campionatul trecut. Fotbalistul a semnat pe o durata de trei ani. 
Alexandru Tiganasu, fundas stanga, a implinit pe 12 iunie 27 de ani. Tiganasu, care si-a incheiat angajamentul cu Poli Iasi, are un contract pe doua sezoane cu gruparea banateana. El a mai evoluat la Astra Giurgiu si FC Botosani. 

Alex Munteanu, mijlocas dreapta, nascut pe 31 octombrie 1987, a semnat o intelegere valabila o stagiune. Munteanu a evoluat in ultimele opt sezoane la Gaz Metan Medias, formatie cu care si-a incheiat recent angajamentul. 
Gabriel Vasvari, mijlocas central, nascut pe 13 noiembrie 1986, era legitimat din 2010 la FC Botosani. El a semnat cu formatia din Timisoara un contract valabil pe doi ani. 
Clubul ACS Poli Timisoara a anuntat anterior ca s-a despartit de fundasul Bogdan Straut si de mijlocasul Cristi Barbut, care a semnat pentru CS Universitatea Craiova. 
ACS Poli Timisoara s-a salvat de la retrogradare dupa un baraj cu UTA Batrana Doamna Arad (2-1 si 3-1). 
Reunirea lotului echipei timisorene este programata pe 22 iunie, pe 23 iunie va avea loc vizita medicala, iar intre 25 iunie si 5 iulie va urma un cantonament la Poiana Brasov. 
AGERPRES

alexandru tiganasu alex munteanu gabriel vasvari cristi barbut
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)