News Flash:

Timisoara Saracens a reluat pregatirile

4 Ianuarie 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Campioana Romaniei la rugby, Timisoara Saracens, s-a reunit marti, pentru a incepe pregatirea ultimelor doua meciuri pe care le va sustine in Challenge Cup, scrie site-ul FRR. 
''Sarazinii'' din Banat vor intalni pe 14 ianuarie, pe Stadionul ''Dan Paltinisanu'', de la ora 14,00, pe Stade Francais, dupa care, in 20 ianuarie, vor juca cu Edinburgh, in deplasare. 
''A fost o vacanta scurta, de 11 zile. Ne-am fi dorit sa stam mai mult cu familiile noastre, insa pana la urma aceasta este viata de sportiv. A fost un pic greu astazi pentru ca am inceput cu programul la sala, cu un circuit fizic, iar mancarurile traditionale din care am gustat si-au spus cuvantul. Va fi o saptamana obisnuita de pregatire, cu doua antrenamente pe zi, cu sedinte video, recuperare, practic pentru noi sezonul 2017 a inceput. Anul trecut a fost un an greu, lung, obositor nu atat fizic, cat mai ales psihic pentru ca am fost angrenati in multe competitii. Imi doresc in 2017 sa avem un an bun, sa avem o campanie buna de calificare cu Romania la Cupa Mondiala, sa reusim sa ne calificam din nou cu Timisoara in Challenge Cup si sa avem multa sanatate pentru ca aceasta este cea mai importanta'', a spus internationalul Valentin Poparlan, cel care evolueaza pe postul de linia a II-a, conform sursei citate. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005607 (s)