News Flash:

Timisoara, liber la distractie! Incepe Revolution Festival

30 Mai 2017
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Revolution Festival
Doar cateva zile ne despart de startul celui mai mare festival din Timisoara, Revolution, care va avea loc in zilele de 1,2 si 3 iunie, la Muzeul Satului. Organizatorii au anuntat, luni, programul complet al festivalului, din care, din pacate, lipseste un headliner initial.
„Intre 1 si 3 iunie, la Muzeul Satului Banatean, ai ocazia sa te bucuri de programul non-stop pregatit pentru Revolution. Minunatul muzeu se va transforma intr-o platforma a muzicii si a artei, dedicata tuturor celor care iubesc aventurile si distractia. Festivalul iti ofera un alt tip de workshop-uri, discutii, show-uri moderne, o zona de joaca, afterparty-uri si, desigur, cele mai tari show-uri muzicale”, au anuntat organizatorii Revolution Festival.
Si anul acesta, festivalul va avea sapte scene si zone. Astfel, pe scenele Electornic Apex, Music Guru si Gaia Trance vor urca Rudimental (DJ Set), Delta Heavy, LTJ Bukem, Dubfire si multi altii.
Din pacate, Sigala, unul din headlinerii anuntati initiali nu va mai veni la Timisoara, din motive tehnice ce nu tin de organizare, spun cei de la Revolution, locul acestuia urmand sa fie luat de ICICLE.
„Cea mai buna parte a scenelor Music Guru si Extreme este ca fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte sustinute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H si nu numai. Nu cumva sa ratezi zona Lunatica – Orasul Revolutionar, unde te asteapta show-uri de zi, workshop-uri si performance-uri de circ cum nu ai mai vazut vreodata”, au mai transmis organizatorii Revolution Festival”, mai transmit cei de la Revolution.

Programul complet pe ore il gasiti pe site-ul revolutionfestival.com.
Ghidul Revolution Festival si reguli de acces
Inainte de a da start petrecerii, ar fi bine sa stii ca exista mai multe reguli pentru accesul in festival. Festivalul isi deschide portile joi, 1 iunie, la ora 12.00. Programul artistic incepe de la ora 14.00. In schimbul biletului pe care l-ai cumparat, vei primi o bratara de festival; daca nu ai bilet, il poti achizitiona si de la intrare. Tine minte: daca iti cumperi biletul in ziua festivalului, vei plati 165 de lei pentru trei zile, respectiv 65 de lei pentru una. Asadar, ar fi bine sa iti cumperi abonamentul in avans, pentru doar 99 de lei, de la www.eventim.ro sau www.myticket.ro.
„In cazul in care apar probleme sau iti pierzi biletul te rugam sa ne scrii la un e-mail la office•revolutionfestival.com si vom incerca sa te ajutam sa-l recuperezi”, te sfatuiesc organizatorii Revolution Festival.
Inainte de a veni la festival, asigura-te ca ai la tine cateva lucruri: biletul (daca l-ai cumparat deja), actul de identitate si bani in numerar. De asemenea, cum nu ne jucam cu vremea, ar fi bine sa iti pui in bagaj o crema de soare si pelerina de ploaie. Sa nu aduci: droguri, alcool, obiecte ascutite, arme, focuri de artificii sau fumigene. Atentie: Nu va exista bancomat la festival, scrie tion.ro.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Timisoara, Muzeul Satului este situat pe strada Avram Imbroane nr. 31. Poti ajunge in timpul festivalului la muzeu gratuit: din ora in ora, este organizat un transport public. Autobuzul pleaca din zona centrala a orasului Timisoara. Pentru cei care vor sa vina la festival cu masina, Muzeul Satului are o parcare, dar locurile sunt limitate. De aceea te sfatuim sa nu vii cu masina, decat daca este absolut necesar. Daca vii cu bicicleta, sunt rastele, chiar la intrare.
In food court-ul festivalului vei gasi o varietate mare de mancare: burgeri, hotdogs, paste, gratar, pljeskavica, supe, tocanita, langosi, clatite, dulciuri si mancaruri vegetariene. De asemenea, poti alege o varietate de bauturi alcoolice si non-alcoolice. Nu este permis accesul cu alimente sau bauturi cumparate din afara zonei de festival.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)