News Flash:

Timisoara, invadata de masini de epoca. Ultimele pregatiri pentru "Retroparada Toamnei"

13 Octombrie 2015
801 Vizualizari | 1 Comentarii
masini de epoca1 1
Filiala Timis a Retromobil Club Romania organizeaza in acest weekend „Retroparada Toamnei”, intalnirea colectionarilor si pasionatilor de vehicule istorice.
Evenimentul va avea loc sambata, 17 octombrie, cu incepere de la ora 10.30, in Piata Victoriei din Timisoara. Masinile vor fi expuse pana la ora 13.00 in centrul Timisoarei, dupa care participantii vor pleca intr-o parada pe principalele bulevarde ale orasului. Invitati la eveniment sunt si posesori de vehicule din Serbia si Ungaria, care au confirmat participarea. Pana in prezent sunt inscrise 30 de vehicule istorice – autoturisme, motociclete, microbuze si camioane. Posesorii de vehicule mai vechi de 30 de ani care doresc sa participe la „Retroparada Toamnei” sunt rugati sa il contacteze pe reprezentantul judetean al Retromobil Club, Vlad Capotescu, la numarul de telefon 0756.194.696.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mihai  | #1058
Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mihai.gavril86@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029237 (s)