News Flash:

Timisoara, capitala romaneasca a tehnologiei informatiei

18 Mai 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
it congres
Complexul Senator din Timisoara gazduieste in urmatoarele zile editia a noua a unuia dintre cele mai importante evenimente din domeniul tehnologiei informatiei din Romania. In organizarea societatii timisorene ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din Romania, in perioada 17-18 mai are loc IT Congress 2017, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piata nationala.
Mii de vizitatori vor trece in urmatoarele zile pragul IT Congress, cel mai important eveniment din domeniul tehnologiilor moderne organizat pentru specialistii din Romania. Temele principale ale evenimentului abordeaza in acest an transformarea digitala, ultimele tendinte din domeniul “Internet of Things”, viata in ”cloud”, securitatea IT, alaturi de cele mai noi solutii si echipamente ale marilor branduri internationale, care ne pot face viata mai usoara si ne pot conecta la viitor. Cisco este in acest an unul dintre principalii parteneri ai evenimentului, scrie tion.ro.
„IT-ul a transformat si continua sa transforme puternic modul in care facem lucrurile. De la socializare si pana la modul de a conduce si controla o afacere, in sanatate sau servicii publice tehnologia si calculatoarele au devenit un mijloc de a genera eficienta, usurinta si performanta. Iar predictiile cu noutatile ce urmeaza sa apara in urmatorii 5 ani sunt spectaculoase, se vorbeste de o noua revolutie industriala generata de tehnologie, de Internet of Things – Internetul lucrurilor, de miliarde de senzori care colecteaza si transmit date, de automatizare, de <<orice>> inteligent. Aceasta evolutie tehnologica a transformat si rolul si gandirea profesionistilor din domeniul IT”, a declarat Stelian Campianu, director executiv al ETA2U despre tema editiei de anul acesta a IT Congress, „Beyond IT”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008006 (s)