News Flash:

Timisoara ar putea avea un festival de exceptie in 2015

20 Decembrie 2014
1546 Vizualizari | 1 Comentarii
Timisoara este tot mai aproape de a avea un festival de proportii in anul 2015. Organizatorii Exit s-au reintors in orasul de pe Bega, iar de data aceasta au avut o propunere clara pe care au prezentat-o alesilor locali. Mai sunt de pus la punct zeci de detalii, insa un lucru este cert, festivalul de la Timisoara va fi unul complet care va aduce publicului doua zile de distractie, dans, petreceri, arta, film si muzica de cea mai buna calitate.
Inca din luna octombrie s-a vehiculat posibilitatea ca Timisoara sa aiba un „frate mai mic” al celebrului festival Exit de la Novi Sad. Atunci organizatorii evenimentului de succes din Serbia s-au aflat in Timisoara pentru a discuta cu oficialii orasului despre posibilitatea de a organiza un astfel de festival in orasul de pe Bega. In luna decembrie organizatorii s-au intors, iar posibilitatea ca orasul sa aiba un festival de proportii la anul este tot mai aproape de a deveni realitate.
Discutia din decembrie a fost una mult mai detaliata decat cele avute anterior. De data aceasta organizatorii au venit la Timisoara cu un proiect clar, iar viceprimarul Dan Diaconu a putut sa afle care sunt sumele necesare pentru realizarea unui astfel de eveniment si care este oferta pe care pot sa o faca organizatorii Exit. Astfel, festivalul de proportii de la Timisoara se va bucura de echipa de management a Exit, dar si de toate contactele de care dispune festivalul.

Sute de studenti straini vin la Timisoara, la cel mai vechi festival cultural
 
„Am avut o noua vizita din partea organizatorilor Exit de la Novi Sad unde am discutat cateva zeci de minute asupra unei propuneri pe care o au pentru un festival local, un festival care nu este Exit. Este un festival care va aduce experienta Exit aici, managementul si toate contactele lor, intr-un proiect care se va desfasura in Timisoara”, a declarat Dan Diaconu, scrie tion.ro.
Evenimentul ar urma sa se desfasoare cel mai probabil in luna mai, iar festivalul va dura doua zile. Pretul unui bilet la prima editie va fi destul de scazut, viceprimarul spunand ca s-au vehiculat sume mai mici decat pentru biletele de la Plai 2014, adica mai putin de 50 de lei pe zi. Festivalul de la Timisoara va avea pe langa scena principala, cel putin alte patru scene cu diferite tipuri de muzica. Pentru prima editie locatia folosita va fi cea de la Muzeul Satului, dar, conform declaratiilor lui Dan Diaconu, pentru editiile viitoare se va cauta un spatiu mai mare, care sa aiba insa aceleasi dotari tehnice ca si Muzeul Satului Banatean. De asemenea, la eveniment este anticipata prezenta a 15.000 – 17.000 de spectatori pe parcursul celor doua zile de festival.

timisoara organizatorii exit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006658 (s)