News Flash:

Timisoara a facut scor la Cluj, in SuperLiga de rugby

28 August 2016
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Campioana Romaniei la rugby, Timisoara Saracens, s-a impus in deplasare, sambata, in fata lui U Cluj, cu scorul de 51-11 (15-6), intr-un meci contand pentru etapa a 5-a a SuperLigii CEC Bank, meci in care s-au inscris 9 eseuri.
Banatenii au dominat autoritar partida, in special in partea a doua a jocului, reusind sa obtina si punctul bonus ofensiv.
La pauza scorul a fost 15-6 pentru ''sarazini'', care au punctat prin eseurile lui Marian Gorcioaia, Gabriel Conache si Randall Morrison, transformarile fiind insa ratate de Valentin Calafeteanu. Gazdele au pus puncte prin fructificarea a doua lovituri de penalitate prin Ovidiu Melniciuc.
Partea a doua a jocului a fost la discretia timisorenilor, net superiori la toate capitolele, care au mai reusit inca 5 incercari, prin Randall Morrison, Dorin Lazar, Marius Simionescu si Ikamanu Kefu (2), patru fiind transformate de Gabi Conache, acesta din urma fructificand si o lovitura de penalitate, in timp ce gazdele au izbutit eseul de onoare prin Moala Leimoni, netransformat insa.
In urma acestui rezultat, Timisoara Saracens urca pe pozitia secunda in clasament, in urma Stelei, lidera la zi, trimitand pe locul 3 pe CSM Stiinta Baia Mare.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005888 (s)