News Flash:

Timis: Barbatul care a furat un seif cu bani si bijuterii din rulota unei masini, arestat preventiv

12 August 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Judecatoria Deta a admis, joi, cererea procurorilor si a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile a barbatului suspectat ca a furat un seif cu bani si bijuterii din aur din rulota unei masini parcate in localitatea timiseana Deta, fiind depistat de politistii din Constanta. 
''Parchetul de pe langa Judecatoria Deta a solicitat instantei emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Gheorghe Zisu-Cristinel, in varsta de 47 ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat'', potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. 
Probele administrate pana acum in cauza au relevat faptul ca duminica, in jurul pranzului, inculpatul a patruns prin efractie in remorca unui camion (vagon de dormit), ce apartine persoanei vatamate P.R., care era parcata pe marginea carosabilului E70, pe raza comunei Denta, de unde a sustras suma de 82 mii lei, 6.500 euro si 150 grame bijuterii din aur, aflate intr-un seif. A fost recuperata suma de 79.781 lei, 6.500 euro si 150 grame bijuterii de aur, conform sursei mentionate. AGERPRE

judecatoria deta timiseana deta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)