News Flash:

Ti-l mai amintesti pe Ken? A cheltuit 384.000 de euro ca sa se transforme in sotul lui Barbie, dar a ajuns desfigurat pe patul de spital

3 August 2017
1299 Vizualizari | 1 Comentarii
ben

A cheltuit 384.000 de euro ca să se transforme în Ken, dar una dintre operaţii l-a băgat în spital! Rodrigo Alves, în vârstă de 32 de ani, a ajuns pe mâna medicilor, după ce operaţia la nas i s-a infectat.


 

Rodrigo Alves a cheltuit timp de zece ani 384.000 de euro pe operaţii estetice, pentru a se transforma în sosia lui Ken, soţul lui Barbie.

De-a lungul anilor, bărbatul şi-a făcut 42 de operaţii estetice pentru a-şi îndeplini visul cel mare.

Din păcate, intervenţia estetică de remodelare a nasului a eşuat şi Alves a ajuns de urgenţă la spital, cu infecţie. Bărbatul a ajuns la spital cu noul nas necrozat, fiind nevoie de o nouă reconstrucţie.


„Mi-am făcut operaţie de reconstrucţie a nasului în urmă cu trei luni, însă se pare că noul cartilaj a fost respins de corpul meu. Este înspăimântător ceea ce mi se întâmplă şi abia aştept să mă întorc la Londra cât mai repede. Respiraţia mi s-a înrăutăţit, iar în ultimele trei zile nasul meu a fost complet blocat. O gaură oribilă a apărut, iar infecţia mi-a mâncat nasul şi am fost avertizat că dacă nu se opreştea îmi poate cuprinde întreaga faţă”, a declarat Rodrigo Alves pentru dailymail.co.uk.

 



ken rodrigo alves
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Jammisp  | #50423
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)