News Flash:

Ti-a mazgalit copilul toti peretii cu creioane si culori? Cum sa stergi urmele FARA sa fie nevoie sa varuiesti

20 Februarie 2018
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
pereti desenati

Daca micii vostri artisti au lasat semne ale creativitatii lor in toate incaperile, atunci luati aminte la aceste metode facile de a reda peretilor aspectul initial. Iata cum sa curatati urmele de creion de pe pereti apeland la cateva trucuri la indemana fiecaruia.

Pentru inceput, va recomandam sa incercati solutia cea mai simpla si accesibila: incercati sa indepartati scrisul sau desenele folosind o radiera. Nu apasati prea tare si, daca metoda da gres, atunci mizati pe una din solutiile urmatoare.

Luati o carpa curata si umeda si inmuiati-o in putin bicarbonat de sodiu. Stergeti usor urmele care ar trebui sa iasa usor.

Despre sprayul multifunctional WD-40 am vorbit in repetate randuri si am vazut adevaratul sau potential. Pulverizati un pic peste suprafata desenata si stergeti apoi cu o carpa curata. Sprayul nu va afecta stratul de vopsea si nici majoritatea tapetelor. Este o solutie eficienta si pentru indepartarea desenelor de pe mobilier.

Pasta de dinti este usor abraziva si va poate ajuta si in acest caz, cu conditia sa nu fie sub forma de gel. Turnati un pic pe perete si frecati usor, chiar si cu o periuta de dinti. Stergeti la urma cu o carpa curata si umeda.

Pasta de dinti, maioneza si otet alb – resurse mereu accesibile

Uneori solutiile pot fi gasite acolo unde va asteptati mai putin, ca de exemplu in frigider. Luati putina maioneza, intindeti-o peste suprafata desenata si lasati-o sa actioneze timp de cateva minute. Stergeti apoi la final cu o carpa umeda.

Un burete din sarma, de genul celor folosite in bucatarie pentru a indeparta arsura de pe vase, este eficient daca vreti sa indepartati urmele de creion de pe un perete acoperit cu tapet. Frecati usor si intr-o singura directie, nu in cercuri. Partea abraziva a unui burete este si ea o alta solutie la indemana.

Citeste si Simtea un miros ciudat in sufragerie si auzea zgomote ciudate din pereti, asa ca a decis sa sparga unul dintre ei ca sa vada ce se intampla. Cand a vazut ce era in interior i s-a facut rau

Inmuiati o pasta de dinti in putin otet alb si frecati apoi usor suprafata desenata. Crema de barbierit poate ajuta si ea, la final indepartand-o cu o carpa uscata.

Nu in ultimul rand, puneti mana pe uscator pentru ca si el ajuta in acest caz. Cum creioanele au in compozitia lor si ceara, atunci inlaturarea desenelor se face lesne, cu aer cald si o carpa umeda.


creativitatii sprayul inmuiati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)