News Flash:

TEST FABULOS! Care este cea mai tanara femeie din imagine? Niciun barbat nu si-a dat seama

2 Martie 2017
8777 Vizualizari | 0 Comentarii
fetele cu spatele
De la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Analizandu-le de la spate, care credeti ca este cea mai tanara?
De-a lungul istoriei, femeile au incercat sa aiba parul sanatos si in tendinte. In Egiptul antic, femeile utilizau tehnica taparii si agrafe de par pentru a-l face sa para cat mai bogat. De asemenea, utilizau peruci facute din par natural si lana de capra,  multe egiptence isi colorau parul in verde, albastru, blond sau auriu. 
In timpul Evului Mediu, femeile nobile aveau parul lung si il aranjau in onduleuri lejere, iar femile sarace purtau parul taiat pana la nivelul umerilor. In timpul erei renascentiste, femeile isi tundeau tot parul din fata pentru ca fruntea sa para mult mai proeminenta.

Femeile din zilele noastre, trecute de varsta mijlocie, nu-si mai poarta parul precum bunicutele din trecut, scurt si facut permanent. Acum, femeile trecute de varsta mijlocie apeleaza la tratamente cosmetice, extensii si alte trucuri, pentru  a parea cat mai tinere, scrie descopera.ro.
In imaginea de mai sus vedeti patru femei care ar putea avea varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Analizandu-le de la spate, care credeti ca este cea mai tanara?

De la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Adevarul insa este ca femeile din imagine au varsta curpinsa intre 45 si 54 de ani.
Cele patru femei cu varste cuprinse intre 45 si 54 de ani au dovedit ca timpul poate fi pacalit.
(De la stanga) Rae Martin 54 de ani,  May Simpkin (51 de ani), Heike Doutine (45 de ani) si Michelle Thomas (48 de ani.
De-a lungul timpului, femeile au dorit sa aiba o infatisare cat mai tanara, iar parul a fost principalul factor care a reusit sa le ascunda varsta reala.
Parul a fost considerat una dintre cele mai feminine trasaturi. In timpul secolului XIX, insa, femeile nu isi spalau parul foarte des, insa reuseau sa-l mentina curat. Parul femeilor din timpul razboaielor napoleoniene era spalat o data pe luna, insa trebuiau sa il perie in fiecare seara pentru a indeparta sebumul.
Desi in zilele noastre sapunul din lesie nu este la mare cautare, in trecut era utilizat pentru curatarea parului, samponul modern a aparut abia in 1920.
In acelasi timp, femeile utilizau multe remedii naturale pentru a-si ingriji parul. La mare cautare era uleiul de cocos sau de migdale, de asemenea utilizau henna pentru a-l colora.
Unele remedii sunt utilizate si astazi, de exemplu spalarea parului cu otet, infuzii de menta, rozmarin sau urzica.

VEZI AICI RASPUNSUL 

Galerie Foto

fetele_cu_fata
tehnica taparii agrafe femeile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 43 queries | Mysql time :0.025665 (s)