News Flash:

TEROARE LA ISTANBUL! Zece morti si 15 raniti in urma unei explozii - VIDEO

12 Ianuarie 2016
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie turcia2
UPDATE - Zece persoane au murit si 15 au fost ranite in explozia puternica produsa marti in piata Sultanahmet din Istanbul, informeaza Reuters, care il citeaza pe guvernatorul Istanbulului.
Totodata, canalul de televiziune Haberturk a relatat ca se pare ca deflagratia a fost produsa de un atacator sinucigas.
Martori prezenti la locul incidentului au vorbit despre 'o deflagratie puternica care s-a auzit si in districtele invecinate', iar pe imaginile difuzate de canalul CNN Turk se pot vedea mai multe masini ale politiei si serviciului de ambulanta.
Conform agentiei de presa Dogan, deflagratia s-a produs nu departe de Palatul Topkapi si de Moscheea Albastra.
Explozia s-a produs la ora locala 10:18 (8:18 GMT) si a fost auzita pana in piata Taksim, situata la cativa kilometri departare de Sultanahmet, conform unui martor citat de AFP.

In urma cu cateva luni, un dublu atentat sinucigas a dus la moartea a 103 persoane in fata garii centrale din Ankara. Acest atac, cel mai grav survenit pe teritoriul turc, a fost atribuit gruparii jihadiste Statul Islamic.

Stirea initiala:
Autoritatile sunt in alerta dupa ce o explozie s-a produs astazi, 12 ianuarie, incentrul turistic al Instanbulului. Potrivit fortelor de ordine care au intervenit in zona, explozia s-a produs in Piata Sultanahmet, deflagratia fiind soldata cu victime. Momentan nu se cunosc detalii despre cauzele exploziei, insa anchetatorii sositi in zona vor demara cercetari, pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs deflagratia.

Galerie Video


explozie centrul turistic instanbulului piata sultanahmet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007942 (s)