News Flash:

Teroare intr-un avion care venea de la Malaga la Bucuresti

5 Septembrie 2016
1526 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Scene de groaza intr-un avion Blue Air, care venea din Spania. Un pasager a sarit la bataie si a fost cu greu potolit de insotitorii de zbor. Capitanul a fost la un pas sa ceara aterizarea de urgenta! Pasagerii cursei Malaga-Bucuresti de marti seara au stat trei ore in teroare din pricina unui scandalagiu. Individul, care a consumat alcool peste masura, a sarit sa-l bata pe un alt pasager cu care avusese un conflict in trecut. Individul, imbracat in stilul specific manelistilor cu impresii de baieti de oras, a facut cateva fente deechlibristica, aruncandu-se peste randul de scaune in incercarea de a-l lovi pe celalalt barbat!

Mai exact, la o jumatate de ora de la decolarea de pe aeroportul spaniol, individul s-a intalnit in drumul spre toaleta cu un alt barbat, diin acelasi oras, Galati, cu care avusese un conflict mai vechi. Au urmat cateva schimburi de replici acide, apoi injuraturi si pana la bataie nu a mai fost decat un pas. Dupa ce au fost atentionati sa se potoleasca, cei doi barbati s-au asezat la locurile lor, aflate la distanta de cateva randuri de scaune si au continuat sa-si arunce ocari peste capetele celorlalti pasageri. Individul aproape ca a turbat si la un moment dat si s-a repezit catre celalalt barbat, urcandu-se pur si simplu peste scaunul unui alt pasager. Numai prezenta de spirit al stewartului Lucian Tarsa a determinat la acel moment, degenerarea conflictului.

In tot acest timp, un pasager il filma. Scandalagiul a izbucnit din nou insa, iarstewardesa-sefa, Claudia Gales, a fost nevoita sa traga efectiv de individ, pentru ca acesta sa nu-si atinga tinta. Daca in aparenta scandalagiul se mai calmase, acesta a pornit din nou ostilitatile, iar momentul culminant a fost cand, de nervi, si-a rupt tricoul pana jos, lasandu-si la vedere muschii! Acesta a fost momentul cand pasagerii pur si simplu au inghetat de spaima! Insotitorii de zbor au intervenit din nou, si l-au mutat, cu bagaje cu tot, tocmai pe randul intai, in partea din fata a avionului, pentru a pastra o distanta suficienta fata de celalalt barbat cu care se afla in conflict! Lucrurile nu s-au calmat nici de aceasta data, astfel ca pilotul a fost nevoit sa stinga lumina in cabina. Mai mult decat atat, cand se apropiau de momentul aterizarii iar pasagerii au fost rugati sa-si puna centurile, batausul a refuzat sa se conformeze, asezandu-se pe cotiera scaunului!

Intamplarea a generat panica in avion, durata si intensitatea scandalului facandu-i sa creada pe unii din pasageri ca cei doi ar putea fi teroristi arabi care ar fi avut in plan sa deturneze aeronava! Inainte de aterizare, comandantul Catalin Mandu a solicitat interventia Politiei de Frontiera la sol. Oamenii legii i-au asteptat jos pe toti cei implicati in scandal, astfel ca turbulentul turmentat, Valentin Ali, a fost amendat cu 400 de lei. 

groaza blue air pasager bataie capitanul malaga bucuresti conflict
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)